- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
beyaz kedi sensin galiba ağabeyim. pati yiyen kahverengi de benim burada. Harbiden temsili değilmiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Aleni küfürden önceki son tepkimdir haberiniz olsunEşşeğin kovasına su kaçırmayalım lütfen.
Emrah denen vicdansızın haltı o benimle bir alakası yokAbi Erman beyin başımızın üstünde yeri var da Örmın bey ne?![]()
![]()
Aleni küfürden önceki son tepkimdir haberiniz olsunEşşeğin kovasına su kaçırmayalım lütfen.
Emrah denen vicdansızın haltı o benimle bir alakası yok![]()
Emrah denen vicdansızın haltı o benimle bir alakası yok![]()
Şimdi senin bu şarkıyı paylaşmaktaki amacın ne, bir gönderme mi var bir yerlere![]()
Kardeşim sayende bazı sevdiğim saydığım üyelerin gerçek yüzlerini gördüm sana teşekkür ediyorumbeyaz kedi sensin galiba ağabeyim. pati yiyen kahverengi de benim burada. Harbiden temsili değilmiş![]()
Nasıl seninle alakası yok, kendin demedin mi, Erman ismi güzel ismi, hem yabancı memleketlere gittiğinde telaffuzu da kolay, Örmın derler diye![]()
Vardı aslında ama ''yeterli'' işaret fişeğini çaktığı için elim kolum bağlı.![]()
Örmın Bey bilmez böyle şarkıları, çok üstü kapalı vermişsin mesajı![]()
Nasıl seninle alakası yok, kendin demedin mi, Erman ismi güzel ismi, hem yabancı memleketlere gittiğinde telaffuzu da kolay, Örmın derler diye![]()
Hoyyyydaaaaaaaaaaaa Örmın bey bilmez ama ben bilirim öyle mi ?![]()
Git yat abi sen artık, serseri mayın gibisin valla ne yapacağın belli olmuyor mazallah bitirme bizi gece gece![]()
Vicdansız işte neden olacakEmrah niye senin üzerinde deneyler yapıyor?![]()
Aslan sen neden döndün la foruma durduk yere? İyiydik bizMesela adım Erman olsa ve birisi bana Örmın dese çekip vururum. Oldu olacak Arda abiye de Ördı, Mehmet abiye de Möhmit desinler.
Kardeşim sayende bazı sevdiğim saydığım üyelerin gerçek yüzlerini gördüm sana teşekkür ediyorumBir üç harfli deyimi ile mevzuyu nerelere getirdiler alenen şahit oldum. Bundan sonra tavrım da buna göre olacak.
Ne yapayım kardeşim?Vardı aslında ama ''yeterli'' işaret fişeğini çaktığı için elim kolum bağlı.![]()
Yok artık utanmaz adam! Caps mi aldın bir de?Devamı da var abi biliyorsun, bende capsleri bile var.![]()
Agabey artik isimleri yabanci memleketlere gore mi koyar olduk allesen![]()
![]()
Ormin nedir abi ya![]()
![]()
Aslan sen neden döndün la foruma durduk yere? İyiydik biz![]()
![]()