97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Konuşma la trabizon :D Sen benim kaç şampiyonluğum var haberin var mı? :D

Darı kullanılan boza daha güzel oluyor, neden kimisi sarımtrak oluyorken kimisi beyaz oluyor diye soruyorsan kendine cevabı belli... Darı kullanılan boza sarı olur.

Hayırlı cumalar.

Bu arada şaka maka neredeyse kürsü görüyormuşum :D 81 puan iyi oldu. Baya 12 aldım lakin asıl sıkıntı Kayahan'ın Barış Manço, Cem Karaca vs... gibi sanatçılarla katılıp kolaycılığa kaçanlarla eş tutulması olmuş sanırım. Böyle bakılmasa büyük ihtimal alırdım şampiyonluğu. Neyse sağlık olsun :D

Bir sonraki yarışmayı ben düzenleyeyim bari, yoksa sürekli şampiyon olacağım işin tadı kaçacak.

Bu arada şaka maka neredeyse kürsü görüyormuşum :D 81 puan iyi oldu. Baya 12 aldım lakin asıl sıkıntı Kayahan'ın Barış Manço, Cem Karaca vs... gibi sanatçılarla katılıp kolaycılığa kaçanlarla eş tutulması olmuş sanırım. Böyle bakılmasa büyük ihtimal alırdım şampiyonluğu. Neyse sağlık olsun :D

90'larda çocuk olanlar puan vermezse ayıp olur o esere. Abi profil çok değişti yarışma da değişmese en kötü 2. olurdu. :D

Vay anasini, Ubercilik yapiyordum. Bir gittim geldim, yarisma tarihindeki ilk kursuye cikisim olmus :D Tesekkurler Fikret abi :D

Hahaha ilk defa Alpay Asma ya 12 puan verdim ama adam sampiyon olamadi. Tebrikler Mehmet Arslaner burada kücümsenen Linkin Park sarkisi ile kazandin :hat:

Senin de eline emegine saglik Levent Akgün ama puan paylasiminda bana yaptigin yakistirmayi hic begenmedim bugüne bugün 3 sampiyonlugum ve sayisiz kürsüye cikisim var abi :D Sikeye bulasmadigimiz icin sampiyonluk sayimiz az tabi :D

Kendisine Trabzonspor benzetmesi yaptım da :D Koskoca Arda ağabeyi Nottingham Forest yapmıştı arkadaş :D

Daha güzel bir cevap verebilirdin, yaptığım orta iyiydi bence, neyse artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

90'larda çocuk olanlar puan vermezse ayıp olur o esere. Abi profil çok değişti yarışma da değişmese en kötü 2. olurdu. :D
"Ben Real Siz Fake" den sonra değişmese şaşardım zaten :D Bu arada has adamımız Tanju Karayel kardeşimi bir an önce devreye sokmamız gerekiyor kardeşim yoksa gidiş gidiş değil baksana herifin havalarına :D :D

"Ben Real Siz Fake" den sonra değişmese şaşardım zaten :D Bu arada has adamımız Tanju Karayel kardeşimi bir an önce devreye sokmamız gerekiyor kardeşim yoksa gidiş gidiş değil baksana herifin havalarına :D :D
Emrah Yıldırım ın dönmesi lazım kardeşim, Tanju da da sürekli Alpay kazanıyor

@Emrah Yıldırım ın dönmesi lazım kardeşim, Tanju da da sürekli Alpay kazanıyor

Bu adını dahi anmak istemediğim zatın kazanmasından her türlü iyidir :D Bu arada Emrah'ın dönmesi demek bence yine o zatın rekor puanla şampiyon olması anlamına gelebilir. Malum son dönemde eküri oldular üzerime oynuyorlar :D Biz bu adamı nasıl bu lobiye kabul ettik onu da anlamadım daha doğrusu hatırlamıyorum. Hadi Ozan'ın olduğu dönemde gene çekilir bir tarafı vardı da artık hiç çekilmiyor. Net bir biçimde lobimden rahatsızım :D

Bu adını dahi anmak istemediğim zatın kazanmasından her türlü iyidir :D Bu arada Emrah'ın dönmesi demek bence yine o zatın rekor puanla şampiyon olması anlamına gelebilir. Malum son dönemde eküri oldular üzerime oynuyorlar :D Biz bu adamı nasıl bu lobiye kabul ettik onu da anlamadım daha doğrusu hatırlamıyorum. Hadi Ozan'ın olduğu dönemde gene çekilir bir tarafı vardı da artık hiç çekilmiyor. Net bir biçimde lobimden rahatsızım :D

Mehmet, komodo ejderi değil mi yahu, ne ara porsuk oldu? :D

Memnun değilsen kapı orada :D

Geri
Üst Alt