Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 1.468
Benim şarkı kesinlikle yasaklı listesinde yoktur zaten. Normalde yasaklanması gerekiyor ama.
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası belli olmaz kardeşim. Bir bakmışsın Emrah mod olarak yarışmayı düzenlemiş, ben de admin olarak yarışmaya katılmış ve kazanmışım. Hiç belli olmaz bu işler.tabi ki aramızda kalacak abi. Yalnız @Emrah Yıldırım 100. yarışmayı düzenleyecek, uyandırayım.![]()
Orası belli olmaz kardeşim. Bir bakmışsın Emrah mod olarak yarışmayı düzenlemiş, ben de admin olarak yarışmaya katılmış ve kazanmışım. Hiç belli olmaz bu işler.
Bu yağcılıkla en az smod olman lazım FurkancımHoaydaaa
Emrah Yıldırım admirim nişanımı aldım vur emrini bekliyorum.
Bu yağcılıkla en az smod olman lazım Furkancım
Alnitak Alnilam Mintaka
Orası belli olmaz kardeşim. Bir bakmışsın Emrah mod olarak yarışmayı düzenlemiş, ben de admin olarak yarışmaya katılmış ve kazanmışım. Hiç belli olmaz bu işler.
AhahhahahahahhahahahEmrah admin olarak 100. yarışmayı düzenler, ben şampiyon olurum, sen de teknik bir arızadan ötürü katılamazsın diye düşünüyorum. Hayırlısı![]()
Hoaydaaa
Emrah Yıldırım admirim nişanımı aldım vur emrini bekliyorum.
Emrah admin olarak 100. yarışmayı düzenler, ben şampiyon olurum, sen de teknik bir arızadan ötürü katılamazsın diye düşünüyorum. Hayırlısı![]()
GöreceğizAç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş Erman beyin adminlik meselesi de öyle biraz.
-Tapatalk-
Puanlarımı gönderdim, listedeki bazı şarkıları yarışmadan sonra rencide edeceğim![]()
Bende playlist acilmiyor telefonda
Edit: acildi ama benim sarki yok @Vasfi Vural
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Benden habersiz yarışma demek ? Çok üzüldüm.
Şike durumu varmışÇok kötü şarkılar var, adil bir puanlama yapılırsa fark atarak şampiyon olurum %100
Hele bir şarkı ve rencide ettim puanlamada