Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
150-200 diyolar
yok be secime girerse oy alır bu
Kim seçecek 150 kişi mi?
150-200 diyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim seçecek 150 kişi mi?
ben 4 ayda 3400+ msg atandan şüpheliyim de. o ayrı konu.
3 adayı yanyana koyuyorum.
polat bu dönem başarısızdı. ama bu seneye kadar hep iyi gitti.
helvacı bu dönemki hareketleriyle gıcıktı benim için. ama dünkü konuşmasını gerçekten beğendim.
aysal'ı tanımıyorum. yani yönetici olarak. daha evvel dediğim gibi yerli-abromoviç (yazım hatası umrumda değil) olmasından korkuyorum.
kongreye girilecek hava önemli.
eğer helvacı iddia ettiği gibi aysal'ın bizim üstümüzden kar yaptığını ikna edici şekilde öne sunarsa, o zaman kongre polat ile helvacı arasında kalır.
polat'ın şansı yüksek bence.
helvacı bu dönemki hareketleriyle gıcıktı benim için. ama dünkü konuşmasını gerçekten beğendim.
aysal'ı tanımıyorum. yani yönetici olarak. daha evvel dediğim gibi yerli-abromoviç (yazım hatası umrumda değil) olmasından korkuyorum.
eğer helvacı iddia ettiği gibi aysal'ın bizim üstümüzden kar yaptığını ikna edici şekilde öne sunarsa, o zaman kongre polat ile helvacı arasında kalır.
Oha. Adam harbiden dört ayda 3400+ mesaj atmış. Yememiş içmemiş mesaja dayanmış. Tebrikler
Oha. Adam harbiden dört ayda 3400+ mesaj atmış. Yememiş içmemiş mesaja dayanmış. Tebrikler
150-200 diyolar
gs ile yatip gs ile kalkiyoruz reis
süphelenecek ne var onu da anlamis degilim...acarsan sevinirim ...
tsk renkdas...
ben 4 ayda 3.400 msj atmisiim...ayda ortalama 850 msj ...
sen 1 ayda 850 msj atmissin...demekki sende yemeyip icmiyorsun
gs tutmak bir yana...diger bir ortak yanimiz daha var ,...![]()
Ya bende onu düşündüm kardeş sana yazdıktan sonra. Ulan işsiz de değilim. Ne zaman attım ne ara attım bu kadar mesaj. Bu Galatasaray bizi delirtecek.![]()
gs ile yatip gs ile kalkiyoruz reis
süphelenecek ne var onu da anlamis degilim...acarsan sevinirim ...![]()
Son seçimde o kadar güçlü olmasına rağmen Adnan Öztürk'e karşı galiba yaklaşık 500 oyla kaybetmişti.Şimdi çok daha güçsüz durumda ve karşısında Ünal Aysal-Adnan Öztürk-Ali Dürüst-Hayri Kozak gibi isimler var ve daha önce destek veren İnan Kıraç gibi güçlü bir isim bu sefer karşısında.Kazanma şansı sıfır bence.
yok yanlış anlama. yenisiniz o yüzden diyorum. sürekli şüpheli herkes. kendisiyle aynı şeyi düşünmüyorsa, diğeri hakkında civciv muhabbeti yapıyor. onu diyorum. şık değil. onun dışında dert yok tasa yok.
büyük konusmayın...
kogre burası gibi degil... taraftar gibi de degil...
mali kongreye 1900 kisi katıldı... muhalif kesimin büyük kısmı ibra etmemek icin oradaydı... yaklasık 1200 kisi civarı ibra etmedi...
secime tahmini 6000-6500 kisi katılır... adnan polatın son secimlerdeki oyu 3000 civarı...
tabi bu oylar düsecektir... 3 adaylı bir secimde ciddi oy toplar...
eger ikna eder de yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur...
kaldı ki ben secime girmeyecegini düsünüyorum... olması gereken de bu...
keske hep bir araya gelseler... tek bir liste cıkarsalar da bu sıkıntıyı galatasaray cekmese...
büyük konusmayın...
kogre burası gibi degil... taraftar gibi de degil...
mali kongreye 1900 kisi katıldı... muhalif kesimin büyük kısmı ibra etmemek icin oradaydı... yaklasık 1200 kisi civarı ibra etmedi...
secime tahmini 6000-6500 kisi katılır... adnan polatın son secimlerdeki oyu 3000 civarı...
tabi bu oylar düsecektir... 3 adaylı bir secimde ciddi oy toplar...
eger ikna eder de yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur...
kaldı ki ben secime girmeyecegini düsünüyorum... olması gereken de bu...
keske hep bir araya gelseler... tek bir liste cıkarsalar da bu sıkıntıyı galatasaray cekmese...
madgur durumunda derrick reyiz
magdurumda magdurum diyo adam
Şuan Galatasaray'ın kendisi daha da mağdur durumda.
Baskanımız olmasını istemedigimizi nasıl anlatmalıyız bilemiyorum!!