Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

ben 4 ayda 3400+ msg atandan şüpheliyim de. o ayrı konu.

3 adayı yanyana koyuyorum.

polat bu dönem başarısızdı. ama bu seneye kadar hep iyi gitti.

helvacı bu dönemki hareketleriyle gıcıktı benim için. ama dünkü konuşmasını gerçekten beğendim.

aysal'ı tanımıyorum. yani yönetici olarak. daha evvel dediğim gibi yerli-abromoviç (yazım hatası umrumda değil) olmasından korkuyorum.

kongreye girilecek hava önemli.

eğer helvacı iddia ettiği gibi aysal'ın bizim üstümüzden kar yaptığını ikna edici şekilde öne sunarsa, o zaman kongre polat ile helvacı arasında kalır.

polat'ın şansı yüksek bence.

Oha. Adam harbiden dört ayda 3400+ mesaj atmış. Yememiş içmemiş mesaja dayanmış. Tebrikler

helvacı bu dönemki hareketleriyle gıcıktı benim için. ama dünkü konuşmasını gerçekten beğendim.

aysal'ı tanımıyorum. yani yönetici olarak. daha evvel dediğim gibi yerli-abromoviç (yazım hatası umrumda değil) olmasından korkuyorum.

eğer helvacı iddia ettiği gibi aysal'ın bizim üstümüzden kar yaptığını ikna edici şekilde öne sunarsa, o zaman kongre polat ile helvacı arasında kalır.

Polat bir halt kazanamaz.

gs ile yatip gs ile kalkiyoruz reis :)

süphelenecek ne var onu da anlamis degilim...acarsan sevinirim ...:o

Oha. Adam harbiden dört ayda 3400+ mesaj atmış. Yememiş içmemiş mesaja dayanmış. Tebrikler

tsk renkdas...

ben 4 ayda 3.400 msj atmisiim...ayda ortalama 850 msj ...

sen 1 ayda 850 msj atmissin...demekki sende yemeyip icmiyorsun :D

gs tutmak bir yana...diger bir ortak yanimiz daha var ,...;)

150-200 diyolar :D

yok be secime girerse oy alır bu

Son seçimde o kadar güçlü olmasına rağmen Adnan Öztürk'e karşı galiba yaklaşık 500 oyla kaybetmişti.Şimdi çok daha güçsüz durumda ve karşısında Ünal Aysal-Adnan Öztürk-Ali Dürüst-Hayri Kozak gibi isimler var ve daha önce destek veren İnan Kıraç gibi güçlü bir isim bu sefer karşısında.Kazanma şansı sıfır bence.

tsk renkdas...

ben 4 ayda 3.400 msj atmisiim...ayda ortalama 850 msj ...

sen 1 ayda 850 msj atmissin...demekki sende yemeyip icmiyorsun :D

gs tutmak bir yana...diger bir ortak yanimiz daha var ,...;)

Ya bende onu düşündüm kardeş sana yazdıktan sonra. Ulan işsiz de değilim. Ne zaman attım ne ara attım bu kadar mesaj. Bu Galatasaray bizi delirtecek.:D

Ya bende onu düşündüm kardeş sana yazdıktan sonra. Ulan işsiz de değilim. Ne zaman attım ne ara attım bu kadar mesaj. Bu Galatasaray bizi delirtecek.:D

bu ara zamanim coktu...

bachelor tez'i yazdim, sinavlar vs. ne dersim vardi ne ise gittim ondan :)

ayrica yeni üye oldugum icin haliye cok doluyum :D

malumunuz bu ara konularda yogun ...

yok yanlış anlama. yenisiniz o yüzden diyorum. sürekli şüpheli herkes. kendisiyle aynı şeyi düşünmüyorsa, diğeri hakkında civciv muhabbeti yapıyor. onu diyorum. şık değil. onun dışında dert yok tasa yok.

büyük konusmayın... :)

kogre burası gibi degil... taraftar gibi de degil...

mali kongreye 1900 kisi katıldı... muhalif kesimin büyük kısmı ibra etmemek icin oradaydı... yaklasık 1200 kisi civarı ibra etmedi...

secime tahmini 6000-6500 kisi katılır... adnan polatın son secimlerdeki oyu 3000 civarı...

tabi bu oylar düsecektir... 3 adaylı bir secimde ciddi oy toplar...

eger ikna eder de yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur...

kaldı ki ben secime girmeyecegini düsünüyorum... olması gereken de bu...

keske hep bir araya gelseler... tek bir liste cıkarsalar da bu sıkıntıyı galatasaray cekmese...

Son seçimde o kadar güçlü olmasına rağmen Adnan Öztürk'e karşı galiba yaklaşık 500 oyla kaybetmişti.Şimdi çok daha güçsüz durumda ve karşısında Ünal Aysal-Adnan Öztürk-Ali Dürüst-Hayri Kozak gibi isimler var ve daha önce destek veren İnan Kıraç gibi güçlü bir isim bu sefer karşısında.Kazanma şansı sıfır bence.

madgur durumunda derrick reyiz

magdurumda magdurum diyo adam

yok yanlış anlama. yenisiniz o yüzden diyorum. sürekli şüpheli herkes. kendisiyle aynı şeyi düşünmüyorsa, diğeri hakkında civciv muhabbeti yapıyor. onu diyorum. şık değil. onun dışında dert yok tasa yok.

ok. no problem.

bu arada bir civicv 4 ayda 4.000e yakin msj atarsa gs forumuna, onun civciv'liginden de süphelenirim.

gizli bir gs hayranligi vardir ...:o

mali kongreye 1900 kisi katıldı... muhalif kesimin büyük kısmı ibra etmemek icin oradaydı... yaklasık 1200 kisi civarı ibra etmedi...

secime tahmini 6000-6500 kisi katılır... adnan polatın son secimlerdeki oyu 3000 civarı...

eger ikna eder de yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur...

keske hep bir araya gelseler... tek bir liste cıkarsalar da bu sıkıntıyı galatasaray cekmese...

polat secime girsin, ayni genel kuruldaki gibi katilimci patlamasi yasanir.

anti polatcilar polat kazanmasin diye akarlar secime ve diger adaylari desteklerler...

polatin sansi 0'in altinda...akli varsa katilmaz. yoksa ebediyyen gs'de secilme imkani falan olmaz.

Bence sen daha büyük konuşmuşsun.Özellikle şu cümlen çok iddialı;''yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur.''Yönetime katabileceği güçlü isimleri de söylersen sevinirim.

İnşallah girer ve bir de seçimde rezil olur.

Geri
Üst Alt