Adnan Polat'tan Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat'tan Açıklama

Kendi adına özür dilesin, Galatasaray camiası adına değil. Hani TOKİ Başkanı diyor ya; "kira bedelini ödemeyen takıma stad yaptık" diye, Galatasaray öyle büyük bir markadır ki, adama yapılmayacak işleri yaptırır, İstanbul' un göbeğine 52.000 kişilik stadı diktirir. Sen o markanın altında ezilirsin. Stad illa bir şeye maledilecekse, o maledilecek şey de Galatasaray markasıdır, başka hiçbir şahıs ya da kurum değil.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

Miting şarkıları veya ona benzer sözler çalınmayacaktı. Kimse siyasete gelmedi o stada. Ayrıca TOKİ Başbakan'lığa bağlı, elbette destek verecek. TOKİ'nin amacı budur zaten. TOKİ babasının hayrına almadı bu ihaleyi. ASY gibi en değerli bölgeyi 5'de 1 fiyata kapattı. Sesimizi çıkarmadık. 5 kat kâr edip, birde iş yapmayacaklarsa karşılarına en az 15 milyon kişi alacaklarını biliyorlardı. Hem seçimlerde önümüzde ki yaz, sence bitmese sonuç ne olurdu? Biraz geniş düşünün bakalım, bu stadı hükümet niye yaptı. En az oy kullanabilecek 25 milyon Galatasaray'lı var bu ülkede akıllım. Kimse babasının hayrına iş yapmaz bu ülkede.

TOKi'den sozetmiyorum. Zaten Bayraktar serefsizinin de dersinin verilmesi gerek. Basbakandan bahsediyorum ben. TOKI kim ki? Iste her seye siyaset katiyorsunuz. Ne yapsin adam? Yapmasa suc, yapsa suc. Ayrica o konusmalari oraya koyan bizim yonetimdi. Guya jest yapacaktilar. Adamlar o kadar olacaklari gormekden aciz ki, en ufak seyi kendi cikarlari icin kullananlari goremediler.

Açıkçası kesinlikle aynı siyasi görüşte olmasam da herhangi bir açılışta Başabakan'ın yuhalanmasını doğru bulmuyorum. Ama aynı açılışta Ali Sami Yen diyemeyen, başbakana dalkavukluk yapan ve Özhan Canaydın'a ve Mustafa Sarıgül'e vefasızlık etmekle kalmayıp 3 gün önce transfer sözü verip 3 gün sonra hırtolar karmasını as takım diye açılışa çıkaran başkanın yuhalanmasını çok ama çok haklı buluyorum. Kendini silahşör zannederek saçmalayan kafasının fazla zem zemden iyi olduğunu düşündüğüm HADSİZ Toki başkanından söz etmeye gerek bile yok. Allah ona akıl fikir versin ki haddini bilsin:) Bu arada bu zevata tek laf etmeyip taraftarını hedef gösterecek kadar alçalmış kişinin de Galatasaray başkanlığında değil camiasın da yeri yoktur...

toki Galatasray kurumunun yanında, bizim mahalledeki bakkalın migrosun yanında kaldığı gibi kalır, cevap vermeye bile gerek yok bence...

ıslıklayanlarını tespit edeceklermiş hangisini tespit edecekler acaba 52000 kişiden,Allah'tan davetiye ile giriş oldu yoksa kesin haldun'a faruk süren'e veya adnan öztürk'e yıkarlardı olayı.

Ya utanmasanız bazıları Samiyen şu kadara satıldı bizim stat bu kadar mal oldu deyip bizim sadece kiralık olarak durduğumuz samiyenden yağ çıkaracaksınız. :D Neyse bilmeyenler için söylüyorum samiyen de bizim değildi arazisi de değildi. Orası 49 yıllığına kiralıktı 2 sene önce taşındık sadece. Kiracı olup kombiyi taktıran ev sahibinin kombisini söküp götürmeye benziyor bu alışveriş :D Neyse

Devlet arazilerinin çoğu zaten 49 yıllığına kiralanır. Satılmaz bunlar. HAstaneler, Özel okullar, futbol sahaları devletten aldığın ne varsa, bunları satın alamazsın. 49 yıllığına kiralarsın ve her sene kira sözleşmesini yenilersin, böylece 49 yıl hiç bitmez. Kısacası bir çeşit satıştır. Ama resmi satış olmamasının sebebi, çeşitli uzun vadeli devlet politikasıdır. Ayrıca kiralama hakkı devredilebilir, satılabilir veya hibe edilebilir. Galatasaray da 400 milyonluk arazinin kullanım ücreti yerine Allahın dağında bir stad yapılmıştır.

Bu iş kombi ev sahibi şeklinde ifade edilecek kadar basit olsaydı, sen de devlet planlamada çalışırdın.

Yalnız arkadaşlar bizim yönetim tam bir komedi. Herşeyi eline yüzüne bulaştırıyorlar.

Ya utanmasanız bazıları Samiyen şu kadara satıldı bizim stat bu kadar mal oldu deyip bizim sadece kiralık olarak durduğumuz samiyenden yağ çıkaracaksınız. :D Neyse bilmeyenler için söylüyorum samiyen de bizim değildi arazisi de değildi. Orası 49 yıllığına kiralıktı 2 sene önce taşındık sadece. Kiracı olup kombiyi taktıran ev sahibinin kombisini söküp götürmeye benziyor bu alışveriş :D Neyse

Ayrica isteseler bazi durumlardan dolayi soke soke alirlardi elimizden daha once. Sansliymisiz ki, kira meselesinden dogan problem icin daha onceden devlet bize iyilik yapmis.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

TOKi'den sozetmiyorum. Zaten Bayraktar serefsizinin de dersinin verilmesi gerek. Basbakandan bahsediyorum ben. TOKI kim ki? Iste her seye siyaset katiyorsunuz. Ne yapsin adam? Yapmasa suc, yapsa suc. Ayrica o konusmalari oraya koyan bizim yonetimdi. Guya jest yapacaktilar. Adamlar o kadar olacaklari gormekden aciz ki, en ufak seyi kendi cikarlari icin kullananlari goremediler.

Azerbaycan'da işler nasıl yürür bilmem ama, burası demokratik bir ülke ve ıslık ile protesto her vatandaşın hakkı. Bu stadda olmasa, ıslıklayanların hepsi, çevik kuvvetlerce dağdaki terörist muamelesice bir kamyon dayak yiyeceklerdi. Bu akıllılığı gösterdikleri için kızıyorsan birşey diyemem. Ayrıca en büyük tepki yine, Toki başkanından sonra oluştu. Bu stadı sonuçta tek bir kişiye yıkmak doğru değil. Ve yapanlarda babalarının hayrına yapmadı. Önce burayı anlamak gerek. Ayrıca yine herkes, futbol takımından dolayı gergin, üstüne böyle şeyler yaşanınca daha büyük tepki gelmesi de çok normaldi. En suç da zaten Adnan Polat'ındır. Bu konuda herkes hem fikir.

Bu Toki başkanı tam olarak ne diyor arkadaşlar..

Uğultudan pek birşey anlaşılmıyor videoda.

Devlet arazilerinin çoğu zaten 49 yıllığına kiralanır. Satılmaz bunlar. HAstaneler, Özel okullar, futbol sahaları devletten aldığın ne varsa, bunları satın alamazsın. 49 yıllığına kiralarsın ve her sene kira sözleşmesini yenilersin, böylece 49 yıl hiç bitmez. Kısacası bir çeşit satıştır. Ama resmi satış olmamasının sebebi, çeşitli uzun vadeli devlet politikasıdır. Ayrıca kiralama hakkı devredilebilir, satılabilir veya hibe edilebilir. Galatasaray da 400 milyonluk arazinin kullanım ücreti yerine Allahın dağında bir stad yapılmıştır.

Bu iş kombi ev sahibi şeklinde ifade edilecek kadar basit olsaydı, sen de devlet planlamada çalışırdın.

+1905

Allahın dağı da olsa Avrupada parmakla gösterilecek bir stat verildi. Burda herkes sabah diyordu ASY de tuvalete giremezdik diye. Fena mı oldu kötü mü yaptı Toki şimdi. Eee bize ne mecidiyeköydeki araziden ne kadar kar - zarar ettikleri. Adamlar yaptı mı yaptı. Saygı vermek düşer.

Olay gayet basit, bu gece standart taraftar yoktu stadda. Kombine sahipleri ve davetliler vardı. Bu davetlilerin çoğu da kongre üyelerinden oluşuyordu. Bu kitle de doğal olarak AKP karşıtı bir kitle olduğu için başbakana tepki verdi. Ülke genelinde eğitim ve sosyoekonomik düzeyi yüksek kişilerin çoğunun olduğu gibi Galatasaray kongre üyelerinin de AKP karşıtı olması çok şaşılacak bir durum değil. He ne kadar nüfus içerisinde (1 çocuk vs 5 çocuk) azınlık olarak kalsak da bu tip ortamlarda çoğunluk olmamız doğal.

Vay arkadaş birşeyi beceremediler.Resmi açılışı başbakanla,toki başbanıyla,bakanlarla taraftarsız olarak önceden yapın, bırakın bu açılış taraftarın açılışı olsun..

Olay gayet basit, bu gece standart taraftar yoktu stadda. Kombine sahipleri ve davetliler vardı. Bu davetlilerin çoğu da kongre üyelerinden oluşuyordu. Bu kitle de doğal olarak AKP karşıtı bir kitle olduğu için başbana tepki verdi. Ülke genelinde eğitim ve sosyoekonomik düzeyi yüksek kişilerin çoğunun olduğu gibi Galatasaray kongre üyelerinin de AKP karşıtı olması çok şaşılacak bir durum değil. He ne kadar nüfus içerisinde (1 çocuk vs 5 çocuk) azınlık olarak kalsak da bu tip ortamlarda çoğunluk olmamız doğal.

son derece açıklayıcı katılıyorum.

Bende bunu anlamiyorum

Alisamiyen 50 seneligine kiralik degil miydi?

Sanki orasi bizim malimizdi da, kaybettik.

Türkiyedeki stadlarin hepsi devletin degil mi?

Kuluplere kiralanmis degil mi?

Alisamiyen olsun, kadiköydeki stad olsun, inönü olsun ?

Ayrica isteseler bazi durumlardan dolayi soke soke alirlardi elimizden daha once. Sansliymisiz ki, kira meselesinden dogan problem icin daha onceden devlet bize iyilik yapmis.

Hayır 3 gün sonra bi alavere ile gene bu stadı almayacaklarının da garantisi yok verilen hizmete sırf siyasi görüşü yüzünden burun kıvırmak ta neyin nesi

Çok doğru.

Bazı arkadaşlar işin iç yüzünü açığa vurmuşlar. Neredeyse sokakta kalacakmışız yahu Allah razı olsun onlardan...

Açıkçası kesinlikle aynı siyasi görüşte olmasam da herhangi bir açılışta Başabakan'ın yuhalanmasını doğru bulmuyorum. Ama aynı açılışta Ali Sami Yen diyemeyen, başbakana dalkavukluk yapan ve Özhan Canaydın'a ve Mustafa Sarıgül'e vefasızlık etmekle kalmayıp 3 gün önce transfer sözü verip 3 gün sonra hırtolar karmasını as takım diye açılışa çıkaran başkanın yuhalanmasını çok ama çok haklı buluyorum. Kendini silahşör zannederek saçmalayan kafasının fazla zem zemden iyi olduğunu düşündüğüm HADSİZ Toki başkanından söz etmeye gerek bile yok. Allah ona akıl fikir versin ki haddini bilsin:) Bu arada bu zevata tek laf etmeyip taraftarını hedef gösterecek kadar alçalmış kişinin de Galatasaray başkanlığında değil camiasın da yeri yoktur...

En dogru yorumlardan biri. Ayrica bu gunun hatrina Polat a protesto edilmemeli idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt