Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Şu an bütün Galatasaraylılar takımına sonsuz güveniyor, en azından elinden geleni yapacağını biliyor, ama beşiktaşlıların %95'i tamamen kendi takımına olan güvensizlikten dolayı bizim maçı konuşuyor, diyemiyorlar ki biz takımımıza güveniyoruz çıkar 3 tane atar noktayı koyarız . Galatasarayım çok büyüksün sonunu getir be !

* Hatay'a 7 atınca hiçbir şey yok, bizim malatyaya 4-5 atma ihtimalimiz hepsini delirtiyor.
Malatyanin 5 yemesi konumuna gore normalde. Hatay nasil 7 yedi onu anlatsinlar bize. Bizden 1 hafta önce attilar 7 golü. Bizim maçta nerdeydiler bu itler. Hakem kiyagiyla penaltıdan attılar.

Bizim yönetim adam olsaydı bu açıklama yapıldığı an karşı cevap verirdi.

gs kanadından tek bir açıklama yok, bjk kanadı 3 gündür çıldırmış gibi sağa sola iftira atıyor. iyice kontrollerini kaybettiler, psikolojik olarak dağıldılar.

en son bjkl'i bir troll/gazeteci dün ünal karaman'ın gs'dan zamanında tesvik aldığını yazdı, sonra o sene ünal hocanın kadroda olmadığı ortaya çıkınca, özür dileyip sildi.

ne kadar utanç verici. insanları birbirlerine düşürmek, toplumu ayrıştırmak, insanlara iftira atarak sahte başarılar kazanmaya çalışmak ne kadar kolay.

Ben bizim sessizligimizi daha cok seviyorum!

Daha korkutucu ve sinir bozucu bence!! 😉

Bizim yönetim adam olsaydı bu açıklama yapıldığı an karşı cevap verirdi.
Aslan çalılıklar arasında sessizce avını izlerken. Sessizliğin ürküntüsü avını tedirgin etmişti. Yavaşça avına doğru yönelen aslanın urpertisini hisseden avı etrafına korkulu gözlerle bakmaya başladı. Etrafta birşeyler olduğunun farkında olsada korkusunu gizlemeye calisan avı kaçınılmaz sona doğru son bir hamle yaptı. Aslan artık pençeleri arasinda hissetmişti o küçücük hayvancagizi... Kanlı bir sonla biten nefis akşam yemeği sonrasında ormanın derinliklerine doğru kükreyen aslan, artık dinlenmeye çekilmişti....

Tutuştu mu ulan Ahmed???!!!!

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana bindiler onu kutladılar.
Çok merak ediyorsan söyleyeyim :ka:

Fenere Kadıköyde koyan koyana bunlar kadar zırlamadılar be.

Bizim yönetim uzun zaman sonra doğruyu yapıyor bence. Takımına güvenmeyen adam sağa sola şuursuzca sataşıyor. El şeyiyle gerdeğe girmek gibi yaptıkları

Geri
Üst Alt