⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Vay anasini dogru mu bu istatistik. Son senelerde fazla Italyan takimlariyla oynamadik zaten, bi bu Lazio ile oynadigimiz ve elendigimiz AL maci var bir de Juventus'u devirdigimiz 2013/14 sezonu var.

Ondan önce en son hangi Italyan takimiyla oynadik hatirlamiyorum bile. Dortmund'da oynadigimiz Juventus maci falan vardi odur herhalde.
twiti atan eleman önemli bir kelimeyi unutunca bütün verdigi bilgi yanlis oluyor.. "Galatasaray evinde italyan takimlarina karsi oynadigi maclari.." yazsa dogru olacakti

twiti atan eleman önemli bir kelimeyi unutunca bütün verdigi bilgi yanlis oluyor.. "Galatasaray evinde italyan takimlarina karsi oynadigi maclari.." yazsa dogru olacakti

Evet ben de sasirdim acikcasi. 2003'de Juventus'a yenilmistik mesela.

Böyle eksik bilgi vereceklerine hic vermesinler daha iyi.

Evet ben de sasirdim acikcasi. 2003'de Juventus'a yenilmistik mesela.

Böyle eksik bilgi vereceklerine hic vermesinler daha iyi.

madem bilgiyi detayli verelimde tam olsun..

Galatasaray italyan ekiplerine karsi evinde oynadigi maclarda sadece 1 defa kaybetti. (Galatasaray 1-3 Milan; 1962/63 Sampiyon Kulüpler kupasi, ceyrek finali)

3lü savunma yazanlar var, bu sistem orta sahayi eksik tutmaktan baska birsey yaptigi yok. Örnegin barca bayern maci. Adamlar savunmadan cikamadi, bizim psv maci. Gecen klopp bile demisti 3lü savunmali sistem mi kalmis tarihe kaldi diye.

c.brugge gayet makul bütçe ile 1milyar euroluk takımı dize getirmeyi başarmış, taktik ve disiplinin başarısı tebrik etmek lazım

Geri
Üst Alt