Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Bugun yerelde Italyanlari tutacaklara karşı bizi utandirma Allahim diyip start verelim. Zor maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Et girmeyen yere dert girer. Vegandan topçu olmaz.Vücudu tamamen pert olmus Ismail Köybasi buna bi omuz atti bu da ucusa gecti Pazar günü. Rezil bir herif gercekten.
Nelson yerine berkan isterim ben hocamMUSLERA
LUYINDAMA - NELSSON - MARCAO
YEDLIN - TAYLAN - CICALDAU - AANHOLT
MORUTAN - HALİL - KEREM
twiti atan eleman önemli bir kelimeyi unutunca bütün verdigi bilgi yanlis oluyor.. "Galatasaray evinde italyan takimlarina karsi oynadigi maclari.." yazsa dogru olacaktiVay anasini dogru mu bu istatistik. Son senelerde fazla Italyan takimlariyla oynamadik zaten, bi bu Lazio ile oynadigimiz ve elendigimiz AL maci var bir de Juventus'u devirdigimiz 2013/14 sezonu var.
Ondan önce en son hangi Italyan takimiyla oynadik hatirlamiyorum bile. Dortmund'da oynadigimiz Juventus maci falan vardi odur herhalde.
twiti atan eleman önemli bir kelimeyi unutunca bütün verdigi bilgi yanlis oluyor.. "Galatasaray evinde italyan takimlarina karsi oynadigi maclari.." yazsa dogru olacakti
Laziodan da 3 yemiştik 2016daEvet ben de sasirdim acikcasi. 2003'de Juventus'a yenilmistik mesela.
Böyle eksik bilgi vereceklerine hic vermesinler daha iyi.
Evet ben de sasirdim acikcasi. 2003'de Juventus'a yenilmistik mesela.
Böyle eksik bilgi vereceklerine hic vermesinler daha iyi.
Aynı bizc.brugge gayet makul bütçe ile 1milyar euroluk takımı dize getirmeyi başarmış, taktik ve disiplinin başarısı tebrik etmek lazım
c.brugge gayet makul bütçe ile 1milyar euroluk takımı dize getirmeyi başarmış, taktik ve disiplinin başarısı tebrik etmek lazım
90 milyonu 3 sene de ali koç da harcadı...sırf bu sene 45 milyon euro bonservis harcadılar. son 3 senede de 90 milyon euro. böyle makul bütçeye can kurban valla.
Ali Koç mal90 milyonu 3 sene de ali koç da harcadı...