⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

33 yasindayim Allaha cok sukur futbolda oynadim futbolda izledim. Ajax gibi bir takimi izliyorum her hafta. O yuzden bugun harika oynadik diyenlere guluyorum. Futbol dedigin aynen sporting - besiktas veya ajax - dortmund maci gibi.

Adamlarin sutu olmasa da pozisyonumuz yoktu 65e kadar. Onlar bizden iyi oynadi o dakikaya kadar. Degisiklikler iyi guzel ama bu herzaman tutmaz.
Tamam o zaman...

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işte biz maalesef ajax ın falan çok gerisinde kaldık. Bir yapılanmaya girdik.

Onlar gibi olmaya çalışmalıyız. Ancak burada haddimizi bilmemiz önemli. Öyle beşiktaş gibi (ki senin istediğin futbol dediğin bu sanırım) lambur lumbur gidersen gelir gelir çakarlar. Sonra ağlarız.

Haddimizi bildik akıllı oynadık ve kaleye adamları getirmeden bitirdik. Olayın özeti bu.

Eğer biz futbol oynadık deyince sen city nin oynadığı oyunlar falan aklına geliyorsa biz onlardan bahsetmiyoruz kardeş. Çapımıza göre konusuyoruz
Yapilanmaya girdik kabul ediyorum ama bu yapilanma fatih hoca ile olmaz. Neyse benden bu kadar.

0-2 avatarı nasip olmadı ama 8jkye koyacagız 2 tane

Kardes dunyada sisirme futbol disinda varyasyonlarda var yalniz. Ha sen Muslera'nin basrolde oldugu oyun planindan memnunsan hayirli olsun.
musleradan memnun değilim( topu oyuna sokusundan) ancak bugün bir haber vardı. Çok da riske girmeden geriden oyun kurmak gayet kabul edilebilir.

3 mac yenen gol :0
Atilan gol:2 Gol sayimizi yukseltirsek bu sene bi ceyrek gorebiliriz gibi.

60 a 70e kadar bişey oynamadık diyenlere de ayar oluyorum. Ne bekliyorsun arkadaş, 1.dakikadan hayvan gibi saldıracakmıyız? biz Real değiliz, City değiliz, kaldı ki onlar bile önce defansı sağlam tutma üzerine kuruyor oyunu. Bu gözler 20 küsür korner atıp da yenildiğimiz maçı tribünden izledi. Avrupada futbol böyle oynanıyor, bunu yapamadığımız için son yıllarda CL de rezilleri oynuyoruz

Terim maç sonunda, acele etmeden oynadığımız için Kazandık diyor ama ligde her maçta acele ediyor. Keşke BJK maçında da acele etmese.

Geri
Üst Alt