Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 dakika erken değiştirse oyuncuyu öyle olacaktı zaten.golden sonra keske topu rakibe birakmasaydik iyi oynadik aslinda
Art niyetli yorumlar var
Takim cok iyi oynadi liderligimiz devam ediyor,genc oyunculardan kurulu kadromuz sonuna kadar mücadele ettiler
Hala bok atma pesindesiniz inanilir gibi degil
lokomotif kendi sahasında lazio'ya yenilmez benceNeyse sağlık olsun, takımın verdiği mücadeleden sonuna kadar memnunum emeklerine sağlık, daha hiçbir şey bitmiş değil. İçeride Marsilya maçına bakacağız
ligin en iyi golcüleri bizde ama hoca üçünüde kaybedecek böyle giderse.Mustafa muhammede kizamiyorum Halil sevdasi yüzünden adam devamlı oynayamiyor, tam forma giriyor gol atıyor hopp kenara ..Diagne gibi değil herif etkileniyor... Terimin saçma sapan forvetsiz taktiği ile biz 2 gol atamayiz, birde ilk yari takım çok gereksiz boş preslerle yordu kendini..
Kaleyi bulan şut sadece 1 sen bana Halil diyorsun, ben Halil bu takımın forveti değil diyorum, Kanada koyarsin ama ilerde tek koyarsan maçı alma şansın 0 özellikle evde..Halil olmada su tip maclarda ceza sahasina bile yaklasamazsin bu kadar basit degil bu isler.Aynisi Konya macindada oldu ilk yari 2veya 3 pozisyona girdik.Halil cikinca hic bisey yapamadik.
Net santraforumuz bellide ama ikide bir taktik dehasindan kesik yiyorNet bir golcümüz yok malesef, hepsinin farklı farklı santrafor özelllikleri var ama bitiremiyorlar.
Kalenin içine giriyoruz yine şut cekemiyoruz burada sorun büyük.
Bence de sanki işler boka sarmış gibi abartmaya gerek yok bence, bu akşam ki Marsilya-Lazio maçının sonucuna göre son 2 maçta içlerinden birini gözüne kestirip Lokomotiv onu geçmeye çalışacaklokomotif kendi sahasında lazio'ya yenilmez bence
Ikinci olan şampiyonlar liginden gelen takım ile eleme oynayacak bildiğim kadarıyla.1 Puan bizim isimize geldi illede lider cikicaz diye bisey yok onemli olan gruptan cikmak .Herkes 3.olup konfernsa gideriz falaln diyordu.