⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Bizim kacirdigimiz firsatlarin pesinden kalemizde golde görebilirdik, iyice b.ka sarcaktik maci. Adamlari sevindirdik resmen, yazik oldu.

Ayrıca Berkan ne kadar iyi niyetle mücadele etsede ayaklarının çok daha temiz olması lazım. Alanya'da attığı uzun pasları neden atamaz oldu anlamadım

Mustafa muhammede kizamiyorum Halil sevdasi yüzünden adam devamlı oynayamiyor, tam forma giriyor gol atıyor hopp kenara ..Diagne gibi değil herif etkileniyor... Terimin saçma sapan forvetsiz taktiği ile biz 2 gol atamayiz, birde ilk yari takım çok gereksiz boş preslerle yordu kendini..
ligin en iyi golcüleri bizde ama hoca üçünüde kaybedecek böyle giderse.

Halil olmada su tip maclarda ceza sahasina bile yaklasamazsin bu kadar basit degil bu isler.Aynisi Konya macindada oldu ilk yari 2veya 3 pozisyona girdik.Halil cikinca hic bisey yapamadik.
Kaleyi bulan şut sadece 1 sen bana Halil diyorsun, ben Halil bu takımın forveti değil diyorum, Kanada koyarsin ama ilerde tek koyarsan maçı alma şansın 0 özellikle evde..

kerem diagne halil
cica morutan
berkan
ömer marcao nelsson yedlin
muslera

bundan sonra boyle cikmaliyiz

lokomotif kendi sahasında lazio'ya yenilmez bence
Bence de sanki işler boka sarmış gibi abartmaya gerek yok bence, bu akşam ki Marsilya-Lazio maçının sonucuna göre son 2 maçta içlerinden birini gözüne kestirip Lokomotiv onu geçmeye çalışacak

Ki sırada içeride Lazio ile oynuyorlar belki de bizim açımızdan işleri çözen maç o olacak

Geri
Üst Alt