⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Balık baştan koktu da kokusu bazılarına yeni geldi. Transfer fiyaskoları ve teknik kasronun acemiliği bitirdi bizi.

Umarım ligi bırakmayız.

Sol bek berkanla sağ bek ne olduğu belirsiz adamla avrupada final hedefi komikti açıkcası Bunu söyledik diye Galatasarayın değerlerini bilmemekle suçlayanlar vs vardı bi de. Hayırlısı oldu bizim açımızdan

Üçlüye döneceksek Oliveira yerine Eyüp girmeliydi. Sergio 11-11 yine idare ederdi belki ama kırmızı karttan sonra çok sırıttı orta saha. Demirbay BAY'la beraber sağ kanadı tutacak sözde... Oliveira da ortayı tutacak... Solda zaten Zaha var... İleride İcardi var... Ne pres kalmış ne bir şey... Bir de üstüne boyuna amatör topçu gibi top kayıpları... 3. golde kim kaptırdı o topu göremedim ama aynısından 7-8 tane yaptık...

Prag'ın hocasını tebrik etmek lazım, tabanca gibi takım yapmış, 2 maçta da bizden iyilerdi. Ama buna rağmen kırmızı kart olmasa eleyebilirdik. Benim anlamadığım bu takım 10 kişi kaldığı anda nasıl oluyor da 5 dk bile dayanamıyor? Ulan bizim yerimize Konyaspor olsa onlar bile bu kadar acınası duruma düşmez, direnirdi maç sonuna kadar. Kale önüne otobüs çeker, en kötü ihtimalle uzatmaya taşırdı. Oliviera ve Zaha hamlesi zaten maçı bitirdi, Okan hoca tüyü dikti. Davinson berbat bir son yarım saat oynadı, Berkan rezalet ötesiydi ve yenilginin baş mimarlarından biri oldu. 2.yarıda resmen takımın fişi çekilmiş gibiydi, ceza sahasına bile giremeden maçı tamamladık. Aldığı sağ bek ve sol beki turnuvada oynatamayan bu şaka gibi yönetim artık kına yakabilir, bu hezimeti sonuna kadar hak ettiler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zahaya katılmıyorum. Diğer ikisini onaylıyorum. Direkt zahayla bari bari başla. Kerem çöpünden ne bekliyor anlamadım. 1-1 den sonra 1-3 de olurdu. Ama evlat kerem salağı bir halta yaramadı
Kerem zaten bizim basının şişirdiği overrated bir adam. Zaha da rezalet, takım oyunu oynamayı bilmiyor

Bu sezonun klasik girdiğini atma, sonra Momentum gidince maçta gitsin. Şu leş Prag'ı sistem takımı yaptık ya helal olsun

Yav arkadaşım sana 100 kere anlattım da işte sen paso kendi anlamak istediğin gibi anlıyorsun:D şimdi yazdıklarımı çekip buraya atsam onlara da kulp bulacaksın, futbolun fsini bilmiyorsun kusura bakma , ben geçen maç prag denilen rezil takıma şu şekil oyun vermek rezillik dedim aynı şekilde prag denilen koy takımından 4 yemek de rezillik , fb mesela konferans liginde gruptan çıkamayan rezil bir takımdan 6 yedi sana göre onlar da müthiş takımdır büyük ihtimalle , prag şimdi bir sonraki tur elenecek acaba ona nasil bir kulp bulacan , prag sanki sadece benim takimimi eledi de fbli gibi bana saçma sapan mentler atıyorsun sen hangi takımlısın
Futboldan sen anlıyorsun Prag köy takımı aynen devam

Bu veteran oyuncularin arasina bi genc oyuncu kazandirmayon birde. Sonra efe akman ayriliyor oluyor. Biraz genc tercrübe karisik olmali. Birde ilk yari skoru bulmusuz üstünlügü almisiz ele, o üstünlükten birsey cikaramiyoruz. Lay lay lom top gezdiriyoruz. Neyse.

Icardi,tete ve zaha bu uclu ileride oynadikca biz cok macta 3-4 yeriz

Adamlar sifir savunma sifir mucadele

Rashica gibi kanati gonderip zaha tete ve ziyech gibi uc ise yaramazi getrdik

Üçlüye döneceksek Oliveira yerine Eyüp girmeliydi. Sergio 11-11 yine idare ederdi belki ama kırmızı karttan sonra çok sırıttı orta saha. Demirbay BAY'la beraber sağ kanadı tutacak sözde... Oliveira da ortayı tutacak... Solda zaten Zaha var... İleride İcardi var... Ne pres kalmış ne bir şey... Bir de üstüne boyuna amatör topçu gibi top kayıpları... 3. golde kim kaptırdı o topu göremedim ama aynısından 7-8 tane yaptık...
Eyüp Avrupa listesinde yoktu

Bu sene Avrupa'da hiç bir Türk takımı istenmiyor. Gazze işinden pankartlardan sonra zaten bunu net şekilde söyleyenler olmuştu Avrupa'da. Hakem performanslarından sonra daha anlaşılır hale geldi.
O salak salak gülen mal fenerliler de elenmeye hazır olsun bi sonraki tur. Geri zekalı davarlar.

Ya kadronun Sparta Prag eşleşmesindeki zaafları yönetime yazar elbette ama yönetim devre arası ne yapsa UEFA'yı alacaktık söylesenize onu da bilelim

Şöyle şeyler yazıp ortalığı alevlendirmeyin. Yönetim ne yapacaktı da içinde Liverpool, Leverkusen, Brighton, Milan, Atalanta vs. olan turnuvayı kazanacaktık

Bu işler süreç işleri. Önce her sene bu takımlarla oynayıp burada oynama alışkanlığı edinmemiz, kaşarlanmamız gerekiyor. Bir de oyunumuz aşırı riskli ve dengesiz, bu oyunun oturup mükemmelleşmesi gerekiyor

Haklısın da kardeş, o zaman neden Zaha Tete Ziyech Ndombele doldurdun takima?

Altı kaval üstü sishane bi takim, 2 bekimiz yok kanatlar Arsenal zannedersin (perform etselerdi, ki o bile olmadi)

İmkanlar dahilinde ellerinden geleni yaptilar ama hem alinan risklerin hicbiri tutmadi hem de tekrar secilicez diye sol beki sag beki halledemediler.

En cok Okan hocaya uzuldum, adam elindekiyle bisey yapmaya calisiyor ama yonetim Bravehearta ihanet eden yavsak lord modunda…

Berkanda israr etmesi, ilk maci gordukten sonra hele, tek buyuk hatasiydi.

Capimiz malesef bukadar. Fizik gucu olan kosan her takim bizi yener. Olay yildiz almak degil iste. Sacma sapan bir transfer donemi gecirdik. Gelen sanches disinda oyuncu bize katki vermedi. Dua edin ligi goturuyoruz. Seneye iyi bir temizlik sart. Boyle takimla avrupada birsey yapamayiz. Canlari sagolsun yapacak bisey yok.
Mertens, ziyech,oliveira,ndombele,vinicius hata zaha gibi oyunculardan acil cikilmasi lazim. Genc dinamik oyuncular alinmasi lazim.isim onemli degil.

Geri
Üst Alt