Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.814
- 2.022
- 1.723
Balık baştan koktu da kokusu bazılarına yeni geldi. Transfer fiyaskoları ve teknik kasronun acemiliği bitirdi bizi.
Umarım ligi bırakmayız.
Umarım ligi bırakmayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifler bile şu maçtan önce turu bizden alabileceklerine inanmıyordu muhtemelen
Kerem zaten bizim basının şişirdiği overrated bir adam. Zaha da rezalet, takım oyunu oynamayı bilmiyorZahaya katılmıyorum. Diğer ikisini onaylıyorum. Direkt zahayla bari bari başla. Kerem çöpünden ne bekliyor anlamadım. 1-1 den sonra 1-3 de olurdu. Ama evlat kerem salağı bir halta yaramadı
Futboldan sen anlıyorsun Prag köy takımı aynen devamYav arkadaşım sana 100 kere anlattım da işte sen paso kendi anlamak istediğin gibi anlıyorsunşimdi yazdıklarımı çekip buraya atsam onlara da kulp bulacaksın, futbolun fsini bilmiyorsun kusura bakma , ben geçen maç prag denilen rezil takıma şu şekil oyun vermek rezillik dedim aynı şekilde prag denilen koy takımından 4 yemek de rezillik , fb mesela konferans liginde gruptan çıkamayan rezil bir takımdan 6 yedi sana göre onlar da müthiş takımdır büyük ihtimalle , prag şimdi bir sonraki tur elenecek acaba ona nasil bir kulp bulacan , prag sanki sadece benim takimimi eledi de fbli gibi bana saçma sapan mentler atıyorsun sen hangi takımlısın
Yahu sürekli her takımı kucumsuyoruz. Çek bi Letonya kafasından bir türlü çıkamadık.
Eyüp Avrupa listesinde yoktuÜçlüye döneceksek Oliveira yerine Eyüp girmeliydi. Sergio 11-11 yine idare ederdi belki ama kırmızı karttan sonra çok sırıttı orta saha. Demirbay BAY'la beraber sağ kanadı tutacak sözde... Oliveira da ortayı tutacak... Solda zaten Zaha var... İleride İcardi var... Ne pres kalmış ne bir şey... Bir de üstüne boyuna amatör topçu gibi top kayıpları... 3. golde kim kaptırdı o topu göremedim ama aynısından 7-8 tane yaptık...
Ya kadronun Sparta Prag eşleşmesindeki zaafları yönetime yazar elbette ama yönetim devre arası ne yapsa UEFA'yı alacaktık söylesenize onu da bilelim
Şöyle şeyler yazıp ortalığı alevlendirmeyin. Yönetim ne yapacaktı da içinde Liverpool, Leverkusen, Brighton, Milan, Atalanta vs. olan turnuvayı kazanacaktık
Bu işler süreç işleri. Önce her sene bu takımlarla oynayıp burada oynama alışkanlığı edinmemiz, kaşarlanmamız gerekiyor. Bir de oyunumuz aşırı riskli ve dengesiz, bu oyunun oturup mükemmelleşmesi gerekiyor