- 29 Temmuz 2011
- 17.193
- 8.777
- 1.588
Tek maçı ölçü alırsak bence kaleci şansı yanindaydi saçma toplar çıkardı Osimhenin şutu filan bilinçli tutulabilecek bir top değildi benceheriflerin kalecisi iyiydi bu arada he .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek maçı ölçü alırsak bence kaleci şansı yanindaydi saçma toplar çıkardı Osimhenin şutu filan bilinçli tutulabilecek bir top değildi benceheriflerin kalecisi iyiydi bu arada he .
Dün gayet kötüydü,sürekli faul yaparak durdurdu rakibini.Bekte olmuyor kendisinden,Jelert'i de Okan oynatmıyor beğenmediğinden.Orası sıkıntı gibi şu ankötü değil kesinlikle
fakat hücum anlamında "bek" beklentisini tam karşılamıyor güvenli oynadığı için , haliyle jakobsla sol tarafa yığılıyor hücumlar.
ben daha çok sağ bek dinamiği kaanı zorluyor - adamın meziyetlerinden daha iyi yararlanacağın senaryolar varken , elinde yeni transferinde varken garip geliyor biraz bana.
takım kazanıyor diye bozmuyor okan hoca
öyle tabii ki - ama yunusun golde nerdeyse çıkarıyordu gene. kalkıp bidaha savrulması iyiydi.Tek maçı ölçü alırsak bence kaleci şansı yanindaydi saçma toplar çıkardı Osimhenin şutu filan bilinçli tutulabilecek bir top değildi bence
Hocanin kafasindaki bu zaten belli kikötü değil kesinlikle
fakat hücum anlamında "bek" beklentisini tam karşılamıyor güvenli oynadığı için , haliyle jakobsla sol tarafa yığılıyor hücumlar. ( edit : ya da hücumdayken gizli stoper / gizli 6 gibi davrandığı içinde olabilir)
ben daha çok sağ bek dinamiği kaanı zorluyor - adamın meziyetlerinden daha iyi yararlanacağın senaryolar varken , elinde yeni transferinde varken garip geliyor biraz bana.
takım kazanıyor diye bozmuyor okan hoca
Bende aşkı olaqyım.TV ye tam yansımamış - gol tekrarı vermiş o sırada - kafayı yedi adam "aşkım olayım" kısmında
katılıyorum , plan o ama dezavantaj BAY 'ın verimi düşüyor.Hocanin kafasindaki bu zaten belli ki
2 bekin de surekli bindirmesinin anlami yok, kaan merkezi kalabaliklastirip oyun kurmaya yardım ediyor stoperi 3lüyor vs bu sayede sara ileri daha rahat çıkıyor mesela
ha bu arada dün de en çok gollük top atan adam Kaan sanırım ortaları pasları kalite.
jakobs gibi bir adam daha bulsak süper olur tabi
Avrupa'da kalan maçlar
RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)
önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak zorundayız. Sonra 4 maçın 3'ü deplasmanda olacak orada da Alkmaar ve Malmö maçlarından yenilgisiz çıkmak önemli.
2 beraberlik 6 galibiyet gibi bir yüzde ile gidilmeli.
Hocanin kafasindaki bu zaten belli ki
2 bekin de surekli bindirmesinin anlami yok, kaan merkezi kalabaliklastirip oyun kurmaya yardım ediyor stoperi 3lüyor vs bu sayede sara ileri daha rahat çıkıyor mesela
ha bu arada dün de en çok gollük top atan adam Kaan sanırım ortaları pasları kalite.
jakobs gibi bir adam daha bulsak süper olur tabi
valla kaandaki ayak barışta olsa 200 milyon euro eder heraldeKaan statik falan ama acayip bir adam dün 2 asisti gitti güme fener maçında yunusun sayılmayan golünde pası o verdi..
galibiyet 450k , Beraberlik 150KGalibiyet ve ilk 8 kazancı neydi avrupa maçlarında
Hatrı sayılır bir kazanç var mı
Livakovicten iyi kaleci milli takimda bu oynasinTek maçı ölçü alırsak bence kaleci şansı yanindaydi saçma toplar çıkardı Osimhenin şutu filan bilinçli tutulabilecek bir top değildi bence
Ayni düşüncedeyim, bizim yerimiz burasi avrupa ligi clden daha fazla heyecanlandiriyoruefa kupasının gözünü seveyim ben arkadaş ya sokmuşum clye mis gibi aldık galibiyetimizi mutluyuz
diğer türlü sabahına bi uyanıyon akşam liverpoolla maçın var haftaya leverkusen deplasmanı
0 heyecan