⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

kötü değil kesinlikle

fakat hücum anlamında "bek" beklentisini tam karşılamıyor güvenli oynadığı için , haliyle jakobsla sol tarafa yığılıyor hücumlar.

ben daha çok sağ bek dinamiği kaanı zorluyor - adamın meziyetlerinden daha iyi yararlanacağın senaryolar varken , elinde yeni transferinde varken garip geliyor biraz bana.

takım kazanıyor diye bozmuyor okan hoca
Dün gayet kötüydü,sürekli faul yaparak durdurdu rakibini.Bekte olmuyor kendisinden,Jelert'i de Okan oynatmıyor beğenmediğinden.Orası sıkıntı gibi şu an

Tek maçı ölçü alırsak bence kaleci şansı yanindaydi saçma toplar çıkardı Osimhenin şutu filan bilinçli tutulabilecek bir top değildi bence
öyle tabii ki - ama yunusun golde nerdeyse çıkarıyordu gene. kalkıp bidaha savrulması iyiydi.

sadece bu maç özelindeyim haliyle , paok izlediğim ettiğim yok :D

bu arada cidden hesap kitapta ligi almanın getirisi daha fazla , tartışmaya gerek yok

ama camia karakterimizden gereği bu kulvarda ilk 8 hedeflenmeli...o playofftaki ekstra 2 fisktür olmadan , o aralıkta lige konsantre olacağın süreç çok değerli (devre arası trasnfer kafası olursada daha uzun süren oluyor misal)

o önemli bir lüks.

çektiğimiz fikstürde müthiş olumlu bu anlamda.

kötü değil kesinlikle

fakat hücum anlamında "bek" beklentisini tam karşılamıyor güvenli oynadığı için , haliyle jakobsla sol tarafa yığılıyor hücumlar. ( edit : ya da hücumdayken gizli stoper / gizli 6 gibi davrandığı içinde olabilir)

ben daha çok sağ bek dinamiği kaanı zorluyor - adamın meziyetlerinden daha iyi yararlanacağın senaryolar varken , elinde yeni transferinde varken garip geliyor biraz bana.

takım kazanıyor diye bozmuyor okan hoca
Hocanin kafasindaki bu zaten belli ki

2 bekin de surekli bindirmesinin anlami yok, kaan merkezi kalabaliklastirip oyun kurmaya yardım ediyor stoperi 3lüyor vs bu sayede sara ileri daha rahat çıkıyor mesela

ha bu arada dün de en çok gollük top atan adam Kaan sanırım ortaları pasları kalite.

jakobs gibi bir adam daha bulsak süper olur tabi

Islık sesleri azalmaya başlayınca takım oynamaya başlıyor. Top rakipteyken ıslıklama bölüm bölüm olmalı.

2 bekin de surekli bindirmesinin anlami yok, kaan merkezi kalabaliklastirip oyun kurmaya yardım ediyor stoperi 3lüyor vs bu sayede sara ileri daha rahat çıkıyor mesela

ha bu arada dün de en çok gollük top atan adam Kaan sanırım ortaları pasları kalite.

katılıyorum , plan o ama dezavantaj BAY 'ın verimi düşüyor.

Boey ile beraber BAY patlama yapan adam arkası öyle olunca , ufak tefek böyle dinamikler var takımda.

kolay değil bunu verimli kullanmak.

takım fizik olarak ama daha iyiye gidiyor , o iş çok mutlu edici.

Galibiyet ve ilk 8 kazancı neydi avrupa maçlarında

Hatrı sayılır bir kazanç var mı

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)

önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak zorundayız. Sonra 4 maçın 3'ü deplasmanda olacak orada da Alkmaar ve Malmö maçlarından yenilgisiz çıkmak önemli.

2 beraberlik 6 galibiyet gibi bir yüzde ile gidilmeli.

Kaan statik falan ama acayip bir adam dün 2 asisti gitti güme fener maçında yunusun sayılmayan golünde pası o verdi..

uefa kupasının gözünü seveyim ben arkadaş ya sokmuşum clye mis gibi aldık galibiyetimizi mutluyuz

diğer türlü sabahına bi uyanıyon akşam liverpoolla maçın var haftaya leverkusen deplasmanı

0 heyecan
Ayni düşüncedeyim, bizim yerimiz burasi avrupa ligi clden daha fazla heyecanlandiriyor

Geri
Üst Alt