⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Zalewski + Ebimbe bitiriyorsun sonra ikisinide alamıyorsun son saniye gidip Sallai alıyorsun şu an Sallai nerede müthiş atamayla getirdiğin çim sorumlusu çimlerin içine etmekle meşkul ve oyuncu orada sakatlanıyor.

Okan, futbolcu hepsi hikaye ilk olarak yönetim acil olarak gitmeli.

Lan şaka gibi yav. Piyango dan çıkan Osimhen olmasa demek takımdan bi bok olmıcak. İşe bak yav. O zaman bu bütçeleri neden kuruyorsunuz abi. 30 m lik takım kurun biz de ona göre konuşalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fena patladık yalnız.

Yunus ve Osimhen şuana kadar sürpriz oldu yoksa ts ile falan yarışırmışız bu sezon. Gerçi gidişat oraya da dönebilir, uzak ihtimal sayılmaz.

hoca ortasaha istemeyerek asrın hatasını yaptı bu tarz maçlarda çok ihtiyacın olacaktı mertens gitmiyor işte belli bir dakikadan sonra kerem ve berkan'da bu seviyelerin oyuncusu değil

RFS denen takıma karşı 90 dakika sahada kalan İcardi 26 kere topla buluşup 16 isabetli pas yapabilmiş, Günay 30 kere topla buluşup 25 isabetli pas yapabilmiş

Aslında mevzu bu kadar basit, RFS midir Riga mıdır şu takıma karşı forvetini kalecin kadar topla buluşturamıyorsan kazanamazsın bu maçı

Sadece yan pas geri pas. Ileride hareket eden top isteyen yok, tek top yok, sıfıra inme yok ve bunların hepsi bir köy takımına karşı takım ne oynuyor kimse anlamıyor. Saçma sapan duran top organizasyonları tüm takım ileri çıkmış orta bekliyor yanındakine verip geri dönüyor tüm ceza sahasında bekleyen savunmacılar da geri dönüyor bir korneri frikigi bile beceremiyoruz gerçekten anlam veremiyorum bir an önce toparlanmamız lazım.

Şu takımı yenmek için Osimhen e mi ihtiyacımız var hahahahahhahahahahhahahahahahha

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ara içerde 6-7 RFS oyuncusu varken bizden 1-2 oyuncu vardı ve boyna orta açmaya çalıştık

Aciz bir durum

Ne Osimheni hoca yapma etme karşıda köy takımı var rumen çöpleri 4 attı geçen hafta.

Zalewski + Ebimbe bitiriyorsun sonra ikisinide alamıyorsun son saniye gidip Sallai alıyorsun şu an Sallai nerede müthiş atamayla getirdiğin çim sorumlusu çimlerin içine etmekle meşkul ve oyuncu orada sakatlanıyor.

Bu adamlar gelse şu an forumda küfür yiyiyorlardı hocam, sorun hoca hiç bir oyuncu suçlu değil, yönetim de değil bence. Şu adamın eline verilen imkan guardiola'ya falan verilmiyor şaka yapmıyorum adam 2 senedir derme çatma kadrolar ile oynuyor o bile transfer yapmıyor. Dünya futbolunda okan buruk kadar tolerans gösterilip her istediğinin yapıldığı başka bir teknik direktör yok. Hangi teknik direktöre 1 senede 3 tane sol bek alınmış Allah aşkına

Ebimbe yi kim bitirdi? Öyle bişey yok hocam atmayalim derim. Zalewski bizi hic istemedi ebimbe bizi istemedi

Bir ara içerde 6-7 RFS oyuncusu varken bizden 1-2 oyuncu vardı ve boyna orta açmaya çalıştık

Aciz bir durum
Uzun top attığımız İcardi ve Mertens belki etrafında hiçbir oyuncu olmasa bile topu indiremeyecek kadar kötü haldeyken RFS 'nin 1.90-2 metre arası oyuncularının arasına sürekli top şişiriyoruz

Çünkü topla birlikte rakip kaleye gidebilecek halimiz bile yok

Basına sızdırdılar bizim muhabirlerin hepsi son dakika girdi hatta Ebimbe Çarşamba geliyor bile denilmişti.
Ben öyle bisey hatırlamıyorum. Ebimbe için almanya basini her haberde kadroua girmese bile takimda kalmak istediğini söylediğini yaziyordu.

Yusuf Demir girdi 5-6 pas yapmaya başladık o ana kadar rakibi ablukaya bile alamamıştık...

sokarim super lige ya. bu kadro avrupa icin kurulmadi mi? eee? Rsf midir nedir onu yenemiceksen bu kadar masraf yapmaya gerek yok ya yazik. sinirden midem yaniyor

Bence asıl rezillik bir sonrası Elfsborg karşısında olacak, adamlar Az Alkmaar maçında da iyi oynamışlardı yedikleri saçpa sapan goller ile kaybetmişlerdi şimdi de ilk yarıyı Roma karşısında 1-0 önde kapatmışlar gayet fizik üstünlüğü olan bir takıma karşı oynayacağız bir sonraki maçı. Osimhen oynamazsa o maça da puan kaybı yazdım bile

Geri
Üst Alt