⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Bu seviyede değildi hiçbiri. İsveç takımı Östersunds o sene uefa grubundan lider çıktı en basitinden.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Galatasaray değil ki. Milli takım düzeyinde de ters geliyor adamlar. Büyü gibi bir şey. Saçmalık yani.

img_4_1726916769417-jpg.262980

Kpaşa maçında Osimen oyundab çıktı 2. yarıyı izlemedim bugün yok diye hiç izlemedim o yoksa çok hareketsiz kalıyoruz izleyesim gelmiyor

Bir oyuncu hocaya olan güvenini kaybettiyse zor geri gelir. Takımda gördüğüm oydu. Okan Buruk otoritesini kaybetmiş. Bu Icardi ve Mertens'i kesmiyorsan kimse sana saygı duymaz.
Alanya maçında yine 11 oynayacaklar. Sağlıklı spor koşusu yapmasın mi adamlar

Tottenham, Az ve Malmö bizi yener. Elfsborg'u mecbur yenmemiz lazım. Gerçi diğer lavuklara yenildikten sonra önemi var mi bilemedim. Rezil olduktan sonra..

———Osimhen-Icardi———
—————G.Sara—————
Jakobs-Torreira-Kaan-Jelert
—Abdül-Sanchez-Nelsson—
————Muslera—————

Bunu mu denesek, kafayi yicem

———Osimhen-Icardi———
—————G.Sara—————
—Abdül-Sanchez-Nelsson—
————Muslera—————

Bu nasıl kadro yav. 3 stoper 2 ön libero iki bek var. Sivasspor muyuz biz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

———Osimhen-Icardi———
—————G.Sara—————
—Abdül-Sanchez-Nelsson—
————Muslera—————

Icardi mi? Şu icardiyi avrupanjn herhangi bir takımına gönder kadroya giremez, bitik bitik.
Bak zahaya adamlar bu ölmüş ya dedi oynatmadilar. Koşmayan oyuncuyu oynatmayacaksin

Son 12 macta 20 gol yedik, gelen giden 2-3 gol atsin knk tamam
Tamam da Galatasaray abi burası. Özür diliyorum kadrona saygı duyuyorum ama böyle 3 5 2 olmaz. Galatasaray 3 stoper 2 ön libero iki bekle (kanat bek olmayan bek) oynamaz. Jakobs sol stoper olmalı. Nellson olmaz kesinlikle. Abdülkerim ortada. Sağ kanat bek formda bir barış sol Sallai Yunus iç os. Veya Yunus kanat bek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece ligde olmamız yeterli ve ligi kazanalım bu sene

Anamızın liğini kazanmalıyız..

Seneye çok ciddi bir orta sahaya yatırımıyla tozu dumana katarız..

Ligi almamız daha önemli arkadaşlar

Geri
Üst Alt