Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.382
- 2.272
- 2.278
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar çünkü topçu yetistiriyor. Biz posaya dönüşmüş adamlari topçu diye alıyoruz. Adamlarin vitrin maçı bizim cenaze maçımızzaten sorun bu hocam.. 10 kat ucuz takım senden daha takım...
Okan hoca elenmek isteyemez Avrupada rezil olduğunu kendi de biliyor.kariyer maçı olarak görecek ve elemek isteyecektir. Osimhen olsaydı alkmar bu kadar rahat gelemezdi..rtaş takım, hoca her neyse zaten elenmek istiyor ne elemesi
Şampiyonluk gelecek.Rahat olun Okan'ın tüm engellemelerine rağmen yine şampiyon olacağoz.
Ve sonra hem kendisi hem de basiretsiz yönetim birlikte defolup gidecekler.
Diğeri kim??Kulübü beşiktaşlılara emanet ederseniz onlar gibi oluruz
Acilen 2 bejkliden kurtulmalıyız
sinirden gülüyorum 

Kesinlikle ,odak noktamız tamamen lig olmalı, 2 kulvari götürecek takım yok bu ligteBunu bahane olarak söylemiyorum ama inanın bana geçen sene prag maçında elenmeseydik şamp olamazdık bu takım manudan tothenamdan filan 5 yer her türlü rizede bi aptallık yapmazsan şamp oluruz çok net diyorum..
hoca önce bunun hesabını vermeli !
Bugünü sayma mental olarak kötüydük..Bu arada sara toparlamazsa 18m kazik denir. Insallah derhal toparlar
Okan ve tostosDiğeri kim??
Sara toparlasa ne olacak takım boyleykenBu arada sara toparlamazsa 18m kazik denir. Insallah derhal toparlar
Yok artıkOkan ve tostos
Osuruktan ligimiz olduğu için orada siritmayacaktirBu arada sara toparlamazsa 18m kazik denir. Insallah derhal toparlar