⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Rahat olun Okan'ın tüm engellemelerine rağmen yine şampiyon olacağoz.

Ve sonra hem kendisi hem de basiretsiz yönetim birlikte defolup gidecekler.

e188bee47d002e44807adfaec9a75bef.jpg

O değil ne koydular be sinirden gülüyorum
Okan Muslera Berkan Kaan haydi el ele verin yavrularım bu kadar küfürü anca sırtlarsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendi de olmadığını bildiği için orta sahada başlattığı ve orada bile 45dk ağırlığı aşırı derecede hissedilen ve üstüne sarı kart gördüğü ve 2. sarı kartın da kıyısından döndüğü halde, beni oyundan çıkar diye bağıran Kaan Ayhan'ı 2. yarıda Avrupa'da en çok sırıttığı mevki olan sağ beke çekmek, üstelik geçen sene Prag maçında olanları da en yakından biliyorken, benim bir teknik direktörün yaptığını gördüğüm en aptalca, en skandal, en rezalet, en absürd, en göz göre göre HATA olsa gerek... Sadece 5dk sürdü adamın kırmızı kart görmesi ya... 5dk sürdü...

Üstelik Avrupa listesine Sallai'yi yazmışsın, Jelert var, yine yazdığın Cuesta orada oynayabiliyor, hala Kaan'ı oraya çekiyorsun... Bari sarı kartlıyken yapma arkadaş ya... Bari sarı kartlıyken yapma... 2. yarıya Kaan'ı çıkarıp 10 kişi başlayacacağım desen sarı kartlı Kaan'ı oraya koymaktan daha mantıklı olurdu, hiç değilse maç içinde kırmızı kart demoralizasyonu olmazdı...

Bunu kovulması için falan yazmıyorum. TD kovulacak zaman değil AMA skandal hatalarının üstüne en skandal hatasını ekledi, bunları not ediyoruz.

Bunu bahane olarak söylemiyorum ama inanın bana geçen sene prag maçında elenmeseydik şamp olamazdık bu takım manudan tothenamdan filan 5 yer her türlü rizede bi aptallık yapmazsan şamp oluruz çok net diyorum..
Kesinlikle ,odak noktamız tamamen lig olmalı, 2 kulvari götürecek takım yok bu ligte
Bu kupadan acilen elenmeliyiz bizim yararrimiza olacak ,herseyi geçtim çok yoruyor

Geri
Üst Alt