⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

En iyi adamları çıktı yine ezdiler ulan umut bulutla filan juventusla oynuyorduk şu kadar pozsyon vermedikk yemin ediyorum helal olsun lan size

barış bu takımın turnusolü

hoca barışa bile savunma yap diyemiyor

bencillik yapma diyemiyor

gücü yetmiyor

Takimda performansi yukselen oyuncu yok. Oyuncularin oynadiklari oyundan keyif almadiklari o kadar belli ki. Okan kontrolu kaybetti gibi ne yaptigini bilmiyor.
Egosu izin vermez tdlik için genç olan biri bu kadar pragmatist ve egolu olamaz olursa sonuç bu kadroyla bu.Bu kadro olmasa zaten şampiyonluga oynayamazdı bile bu takım.Kattıgı hiçbirşey yok.

Bu maçın dönmeyeceği belli idi. Devre arası asları çıkarmazsa fener maçını da zora sokar.
Ama okadar akıl varmı veya panik içinde bunu düşünebilir mi bilmiyorum 🤷🏽‍♂️
Düşünseydi ajax maçında 3 önemli sarı kart sınırındaki oyuncusunu çıkartır, Az maçlarını düşünerek.. Maalesef teknik kadro şuurunu tamamen kaybetmiş ve mental olarak çökmüş vaziyette..

Boş boş konuşmayın yav takımın isteği iyi. Gayet iyi bir ilk yarı geçirdik ancak Abdülkerim denilen üst seviye gevşek herif bütün gollerde imzası ver herifin.
İlk yarı 4 farkla yenik olarak içeri girebilirdik renktaş

haklısın gayet iyi bir yarı geçirdik

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bir yönetim öyle bir hocamız var ki takımdan tiksindirdiler. Takımda suç bulmuyorum.

Bu sene yapılan hatalar silsilesi sonucu aslında bu yönetim ve hocanın layık olduğu sonuç, pazartesi günü hezimet yaşamaktır.

Ama işte karşımızdaki şerefsiz ve iğrenç zihniyete mağlup olmak istemiyor taraftar. Yoksa şunların layığı tepe taklak gidip şampiyonluğu da verip rezil kepaze olmaktır.

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

@Recep Mourinho bak senin badem bıyıklılarına küfür ediyorum Reco. Bu mesajı da raporla derim ben.

Fenerlilerden koyunluk görevini bizim taraftar ne zaman aldı ben anlamadım.

Adam daha bismillah dedi maça ilk çıktığı 2. dakikasından beri Cuesta aşağı Cuesta yukarı.

3 aydır sahanın ortasına sıçan 18 milyon euroluk sara ile her hafta defansı belleyen Abdülkerim denilen herif size müstahak.

Gidin bir kininiz varsa bunlara söyleyin sorun mertens, cuesta yada jelert falan değil. Sorun her atakta kanattaki topu bir kere bile doğru kullanamayan ve sürekli saçmalayan barış, her golde imzası olan Abdülkerim. Orta sahayı toplasın oyun kursun diye beklenmesine rağmen 3 aydır top oynamasını beklediğimiz sara.
Bu kadar oyuncu saydın başkan. Bence senin yaptigin açıklamada en büyük sorun okan buruk

barcelonaya karsi dise dise mücadele eden takim berkanla taylanla oynuyordu hatirlatayim.

Bizim pavlovic den danso dan cuest ya düşüşümüz doğa dengesine falan ters..

Matematikçilere aritmetik sapmasını hesapla desen donat kalırlar..

Madem 3’lu oynayacaktin Nelsson’u niye kusturdun ve yolladin. 3’lunun ortasi icin en dogru isim Nelsson’du. Adami belese kiralayip 8 milyona vasat bir stoper aliyorsun.

Adam genclerle maca cikip seni tokatliyor sen gidiyorsun stopere 8m sol beke 8m sag beklere 8m ve 9m veriyorsun

Berbat bir yapilanma ve oyun
ve hala kadro bu kadar napalım vb diyenler olabiliyor yahu adamlar çocuklarla oynuyor bizim kadrodan çok mu üstünler, %70 hocadır benim için her zaman,oyun planı,sahaya yerleşim vb

gençleri al bari oyuna yazıklar olsun. Şu soğukta o stada koşanlardan utanın.

Geri
Üst Alt