- 18 Kasım 2010
- 24.101
- 844
- 2.113
Bravo cocuklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edersonu deli gibi isteyen taraftar pek görmedim. Ama Okan buruk deli gibi istedi tüm yaz. Okanın istediği adamı almayacaksın kanıtı şeklinde.Ederson denen capsiza burda kolsuz derken futbol ulemalari beğeniyordu kaleye gelen her top gol oluyor ayrıca ederson gelecek ayağı iyi kontraya çıkacağız oyunu kaleci kuracak diyenlerde cuvalladi
Osimhen Baris filan olsa tamamda
Nesry Kerem filan bunlara ederson bile top atamaz
Avrupa konusunda dalga geçemiyorum maalesef. Okan hoca da yaşatıyor sağ olsun bize böyle şeyler.
Adam zaten çok iyi kaleci değildi, geçen sene berbattı o yüzden bıraktılarederson ismi çıktıgı gunden beri karşı çıkan arkadaşları tebrık ederim.
Ilk yarıdan minimum 3 - 0Ne rts
Kesinlikle öyle ben iddia ediyorum 3-5 haftaya çok iyi ritim yakalarız Okan buruk eksikleri olan bir hoca bilgi taktik bakımından kısıtlı ama geldi geleli en büyük gözlemlerim sezonun ilk 10-12 maçında takımın oyunu eleştiriliyor cidden sonradan tempo ve ritim yakalıyor eski mesajlarada bakılırsa bu net görüşür sezon başları hep isyan oluyor geneldeAradığımız o tarihi skor gelebilir
Sen sektiresin bizim maclarimizi, fener yenildi mi keyiflen aga...Avrupa konusunda dalga geçemiyorum maalesef. Okan hoca da yaşatıyor sağ olsun bize böyle şeyler.