AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Ederson denen capsiza burda kolsuz derken futbol ulemalari beğeniyordu kaleye gelen her top gol oluyor ayrıca ederson gelecek ayağı iyi kontraya çıkacağız oyunu kaleci kuracak diyenlerde cuvalladi
Osimhen Baris filan olsa tamamda
Nesry Kerem filan bunlara ederson bile top atamaz
Edersonu deli gibi isteyen taraftar pek görmedim. Ama Okan buruk deli gibi istedi tüm yaz. Okanın istediği adamı almayacaksın kanıtı şeklinde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asensio mosesin gelişine benzedi

Okan Buruğun istediğine rağmen ederson yerine Uğurcanı alan Dursun Özbek başkanımı tebrik ederim. Böyle yerinde müdahaleler çok önemli

Sitivina bi galibiyet yaşatamadılar bu dingiller ayıp. Adam sizi koçtan kurtardı.

images.webp

Biz 3-4 haftaya tempo tutarız gene osimhen dönünce elle tutulur bişeyler oynarız

Ali Koç'un camia dışindaki gücü belli zaten de içerde de her şey ve herkes onun ağzına bakıyormuş demek ki. Bu paraya gelen oyuncuları "sen Ali Koç'un kim olduğunu ve ne kadar zengin oldugunu biliyor musun?" Diyerek ikna ettiklerine artık eminim. Adam gidince herkes CPUsu yanmış bilgisayar gibi kala kaldı resmen.

Aradığımız o tarihi skor gelebilir
Kesinlikle öyle ben iddia ediyorum 3-5 haftaya çok iyi ritim yakalarız Okan buruk eksikleri olan bir hoca bilgi taktik bakımından kısıtlı ama geldi geleli en büyük gözlemlerim sezonun ilk 10-12 maçında takımın oyunu eleştiriliyor cidden sonradan tempo ve ritim yakalıyor eski mesajlarada bakılırsa bu net görüşür sezon başları hep isyan oluyor genelde

Kaleci ile alakasi yok takim olarak kötüler. Livakovic de kötü kaleci degildi ama gel görki bunlarda dünyanin en kötü kaleci denilebiliyordu. Zortinhodan daha kötü duruma düstüler artik.

Geri
Üst Alt