Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

mertens yerıne yusufu oynatırdım.GS hocası cesur olmalı rısk almalı.FT semih ve emre çolakla sampiyon oldu.Rieradan harika bir sol bek yarattı.yani takıma bir seyler katmalı.Bu kadroyu herkes çıkartır.okan hoca bence tutmadı.teknık adam dokunuşu hıç yok..

Bu nasıl iş ben anlamadım. Neredeyse her hafta kadroda bir değişiklikler meydana geliyor. Ve basın da bunu hafta boyunca ' böyle olacak ' diye yazıyor. Saçmalık.

Kazımcan tercihinden hiç ümitli değilim, umarım beni yanıltır. Yeter ki çıkıp takır takır topunu oynasın da ben hafta boyuna onun hakkında söylediklerim için özür dilemeye razıyım

Mertens ve Oliveira'nın orta sahamızda yaratacağı transparan görüntüden tırsıyorum. Berkan veya Mitçö olmalıydı
Sıkıntı oliveiradaki defansif zaafiyet. Onu arkasında 2 adamla oynatsak bu sefer hücumda eksik kalıyoruz. bi türlü hem hücum hem defansif açıdan ideal performansı veren kadroyu bulamıyoruz. Geniş kadro biraz yanlış kurulmuş sanki

Güzel beklenen kadro,umarım bu maç güzel bir galibiyet alırız.Rashica bir tane penaltı alır gibi bir hissim var.

Doğru kadro ama mertens yine onlibero bu adamı birturlu kullanamiyoruz

Yav Yusuf neden yok, biri çıkıp resmen açıklasın. Bir ton para verdik bu çocuğa

5-1 gibi bir skorla almalıyız ya da 4-0

Yanlis mertens yerinde daha dinamik biri oynamaliydi Alanyaya pres yapmazsan dunya kadar pzosiyon verirsin insallah yanilirim

Yedeklerden Yusuf için kimi keserdiniz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gene seferovic ve gomis aşkına yusuf'u kadroya almamış okan buruk sadece türkiye kupasında oynayacaksa neden 6 milyon verdik yusuf'a bu galatasaray'ın geleceğine ihanet değil mi torrent'in yaptığı gibi.

Geri
Üst Alt