Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Albert Riera Resmen Galatasaray'da

Yunanlı bir arkadaş söyledi.
2.5M alıyordu.

2.7 gayet normal, parasını biz vermiyoruz. Adam ŞL oynayacak. Oly'de banko oynuyordu. Biz neden gelsin?

Bize gelmesi için bazı sebepler olması lazımdı. Avrupaya gidememek malesef çok acı:(

Drogba,Arshavin,Reyesde gelse eşşek yükü para alacaklardı. Eboue,Muslera,Muslera,Reira bunları yıllıkları ile kandırdık.Bunada mecburuz.

Hayirli olsun ama ne yalan soyleyim sevinemedim transfere. Podolskinin olmayisina cok uzuldum.

WEBASLANDAN BIRI COK IYI YAZMIS RIERA ICIN :

"3 milyon yıllık çok deniyor. yahu adamın 9 m bonservis bedelini rieranın ısrarıyla 3e düşürüp 6 milyon kar ettiler onun da yarısını futbolcuya verseler kötü mü?"

NOKTA

BIRDE SEREF REISIN SU LAFLARINA TAKILDIM...

"merak etmeyin oyle bratu, petre, inamoto gibi oyuncular alinmayacak.

100% garanti veriyorum. "!

Seref Reis bu sözlerin karsiligi INSALLAH Sadece Riera Transferi degildir ...

Şeref Aydın kardeşin yazdıklarına eyvallah ama webaslan yorumcusunun yazdığı komik olmuş. Transfermarkt değeri 9 milyon, oradan yola çıkmış. Ne mantık ama! Arda'yı kaptırıp, Arshavin-Podolski muhabbetlerinden sonra Yunan Ligi'nden Riera açıkçası içime sinmedi. Bu kadar yönetim gazından sonra çoğu taraftarımızın da içine sinmediğine eminim. Neyse, bu saatten sonra kendi oyuncumuzu kötüleyecek değilim, umarım bizler haksız çıkarız ve Riera burada süper bir sezon yaşar.(inşallah)

Riera iyi oyuncu.Maaşı çok uçuk değil oynasın topunu alsın parasını.

yıllık ücretle maç başı ücrete bakın hele adam keyfinden oynamasa bile parayı cebe indirecek valla :o

Marek Heinz vol.2 geldi.. O pek faydalı olamadı inşallah Riera olur, o sene şampiyon olmuştuk, en azından uğurlu gelir belki..

riera'yı tanımayanların atıp tutmasını izlemek çok zevkli

çok kaliteli bir oyuncu

Yıllık ücretine laf eden arkadaşlar ne olmasını bekliyordunuz ki.. Avrupa arenası bir futbolcuyu ikna etmenin bir yolu ise diğer yolu da hiç şüphesiz paradır..

Birinci seçenek bizde bu sene olmadığına göre ikinci seçeneği kullanmaktan başka çaremiz yok..

ülkemize gelen ispanyol futbolcular ve teknik adamlar pek başarılı olamadılar.ama reira biraz farklı.çünkü riera 2 sezon fransa ligi,2 sezon ingiltere premier lig ve 1 sezonda yunan liginde top koşturmuş.yani son derece tecrübeli ve adaptasyon sorununu nispeten az yaşayacağına eminim.oyuncu kalitesine gelince podolski kadar skorer veya arshavin-arda kadar yaratıcı bir oyuncu değil.ama 3ündende daha mücadeleci ve daha iyi kanat adamı.faydalı olacağı kesin.yunan liginden geldiği için eleştiriliyor ama olympiakosla yapılan hazırlık maçında çok net görüldü ki yunanistanın en iyi takımının en iyi oyuncusu.zamanında espanyol ile ispanya ligi ve uefa kupasında oldukça başarılı maçlar çıkarmış,ispanya milli takımına seçilmiş(15 maçtada boy göstermiş) ,büyük takımların transfer listesine girmiş ve ensonunda liverpoola transfer olmuştu.yaş olarak en verimli ve en olgun çağında geliyor.bildiğim kadarıyla geçirdiği ağır bir sakatlıkta yok.geçen yıl her nekadar zayıf bir ligde olsa 24 maçta 6 gol,13 asist oldukça iyi rakamlar.ancak bence hala yaratıcı,topu ilerde tutmazı sağlayacak(ayrıca taraftarı trübünlere çekebilecek) bir oyuncu eksikliğimiz var.keşke lincoln şimdi bize transfer olsaydı yada diegoyu atleticoya kaptırmasaydık.

Marek Heinz vol.2 geldi.. O pek faydalı olamadı inşallah Riera olur, o sene şampiyon olmuştuk, en azından uğurlu gelir belki..
Marek heinz ile nasıl bir tutuyosunuz. Heinz tank gibi ağır, kariyerinde B.Mönchengladbanchtan iyi bir takım olmayan, sıradan bir oyuncuydu. Riera çok farklı bir oyuncu. Daha çok Harry Kewell Vol. 2 diyebiliriz.

riera yı beğenmeyene a7 mustehak

Riera dan şüphesi olan arkadaşlar, Yunanistandaki son bir yılını saymazsak sürekli üst düzey liglerde oynamış. Olympiakosta da 28 maç oynamış geçen yıl. 29 yaşında futbolunun olgunluk döneminde çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

hayırlı olsundan başka bir şey diyemeyiz ama yorum yapmak gerekirse iyi transfer ama fiyasko transfer.arda bir yıldızsa riera bir yıldız değil.ardanın yeri rierayla dolmaz.kaldı ki ünal aysal verdiği sözlerin kaçını tuttu arenada yıldız fln izleyemicez transferler kampa yetişmedi. ve ben GSın kapalı savunmalarda zorlanacağını düşünüyorum en azından kanatlara daha iyi transferler yapılabilirdi. Oyuncuya verilen para bana göre ideal yıllık ücreti 3 fazla ama klübüne verilen para çok az.Yönetim bu konuda gayet başarılı. Oyuncu GS'da başarısız olunca kurtuluşu nasıl olcak onu da düşünmek gerekir tabi.

İşe iyi yönden bakmak gerekirse 26 maçta 6 gol 13 asist yapmış hızlı bir oyuncu için az ama türkiye ligi için yeterli bir istatistik sakatlanmamış bu çok iyi. Transferde beklentileri karşılamak çok önemli Yönetim bakıldığında iyi transferler yaptı.ama hiç bir taraftar mutlu değil çünkü beklentiler daha büyüktü.takım başarılı olursa bunlar unutulur başarısızlığı düşünemiyorum bile

Bence doğru isim değil kendisi ama umarım faydalı olur.

Bir de 29 yaşında oyuncu ile 4 yıllık anlaşma hata. 2-3 sene sonra 31-32 yaşına geldiğinde bu adamı göndermek isteme ihtimalimiz %99, alıcısı çıkmayacağı için tazminat ödemek zorunda kalacağız yine.

Bence doğru isim değil kendisi ama umarım faydalı olur.

Bir de 29 yaşında oyuncu ile 4 yıllık anlaşma hata. 2-3 sene sonra 31-32 yaşına geldiğinde bu adamı göndermek isteme ihtimalimiz %99, alıcısı çıkmayacağı için tazminat ödemek zorunda kalacağız yine.

3+1 anlaşma son sene form durumuna göre uzatırız,ayrıca riske ettiğimiz para 3 milyon euro...

Melo transferinde bu adam bidon yeeaaa m.sarp brazilian ver. iks de diyenler olmuştu.Biz haklı çıkmıştık.

Gene biz haklı çıkarız.Bu adam sol tarafta Arda'dan daha yararlı olacak.Ve kale arkası tribünleri coşturacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt