Alex Telles Transferi Askıya Alındı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eurosport da hep Galatasaray'ı kötülüyor son haberlerinde.

Bir portekiz kaynağı. kaynakmı gazete bulmacasımı anlamadım ki... Ulen gogıl çeviri :oops:

Sorority Alex Telles Galatasaray satışını askıya aldı

Türk ekibi son anda yan ödeme şeklini değiştirmek istedim

Yanal Alex Telles Guild uzun kalmalıdır. Kulüp ve Galatasaray arasında ödemeler ile ilgili herhangi bir düzeltme oldu. Iş askıya ve o Çarşamba günü Tricolor oyuncu göründü edildi. Murahhas Rui Costa gibi, kanat yeni bir öneri kadar kulüpte kalır. "Alex daha önce anlaşmaya ne yapmazsanız sözleşme. Galatasaray'a tarafından korunan Guild, bir oyuncu, oyuncu kalır. İş askıya ama sona değil. 'önce bize colodo olan Galatasaray modele dönene kadar askıya olacak. ne görmek istiyorum, "lideri açıkladı. Rui Costa Çarşamba günü oyuncu ile konuştu ve dedi ki Gremio sessiz. "Ben hiçbir sözleşme ya da bazı kulübü bekleyen değildir söyledim. O büyük bir kulüp Grêmio, güvenli bir durum var. O değerli ve korunur," diye ekledi.

haberi yapan da google'dan çevirmiş raaaad ol... keep calm dude... :cigara:

LANETLI MEVKI SOL BEK

AL istw

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten4m

G.Saray Alex Telles, Veysel ve Tarık transferlerinden vazgeçti.. Yeni isimleri https://www.gazetevatan.com'dan takip edin

Ben bunu demistim,belliydi zaten.. Eger bu Haber dogrusya ve Üst düzey bir Sol bek gelmesze bu Yönetim hemem istifa etsin. Yeter be...

Insallah bu Haber dogru degildir.

Tavsiye ederim. :ka19:

cxzxsww.png

Yazıklar olsun Alex Tellesi kaçırırsak.O da Shaqiri gibi olur.

balta büyü muska bi şey yapmış . yoksa bi sol bek alınırdı.

Beyler, benden tavsiye.

Yillardir gercek bir solbek alinmadi bu takima. Bari bu transfer donemi herkes abdestli, kufursuz, saygili olsun ki belki Allah bize yol acar ve bakarsin bi kac gune Alex Telles KAP a duser, baska bir fikrim kalmadi cunku :DD

Böyle haberlerin çıkması bile sinir bozucu. Ulan 15 gündür ha geldi ha gelecek deniyor zaten.

hakan balta'nın anasının işleri bunlar oğlum oynasın diye nasıl bir dua ettiyse artık hakan bari fazla uzatmasada sene sonu jubilesini yapsa yoksa daha çok bekleriz

Hajrovic yerine Telles neden alinmaz. Unal baskan'in sol beke garezi mi var :D

Almiyorum sol bek, para benim baskan benim capsini bulamadim

askiya alinmis ,ulen dolobiyla beraber getirek o zaman

yeter sol bek ,yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt