Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
Bu eurosport da hep Galatasaray'ı kötülüyor son haberlerinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir portekiz kaynağı. kaynakmı gazete bulmacasımı anlamadım ki... Ulen gogıl çeviri
Sorority Alex Telles Galatasaray satışını askıya aldı
Türk ekibi son anda yan ödeme şeklini değiştirmek istedim
Yanal Alex Telles Guild uzun kalmalıdır. Kulüp ve Galatasaray arasında ödemeler ile ilgili herhangi bir düzeltme oldu. Iş askıya ve o Çarşamba günü Tricolor oyuncu göründü edildi. Murahhas Rui Costa gibi, kanat yeni bir öneri kadar kulüpte kalır. "Alex daha önce anlaşmaya ne yapmazsanız sözleşme. Galatasaray'a tarafından korunan Guild, bir oyuncu, oyuncu kalır. İş askıya ama sona değil. 'önce bize colodo olan Galatasaray modele dönene kadar askıya olacak. ne görmek istiyorum, "lideri açıkladı. Rui Costa Çarşamba günü oyuncu ile konuştu ve dedi ki Gremio sessiz. "Ben hiçbir sözleşme ya da bazı kulübü bekleyen değildir söyledim. O büyük bir kulüp Grêmio, güvenli bir durum var. O değerli ve korunur," diye ekledi.
AL istw
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten4m
G.Saray Alex Telles, Veysel ve Tarık transferlerinden vazgeçti.. Yeni isimleri https://www.gazetevatan.com'dan takip edin
Ben bunu demistim,belliydi zaten.. Eger bu Haber dogrusya ve Üst düzey bir Sol bek gelmesze bu Yönetim hemem istifa etsin. Yeter be...
Insallah bu Haber dogru degildir.