Ali Dürüst, Yabancı Sınırının Revize Edileceğini Açıkladı!

Kısaca 8 + 6 buna da razıyız yeter ki 8 + 2 + 2 gibi saçma sapan şeyler olmasın.
Ne razısı kardeş direk izlememek lazım. Bunların anlayacağı bu. Drkoder iptal maçlara gidilmeyecek. Ben karalıyım ligi izlemeyeceğim. O kadar para veremem

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünden yarına radikal bir değişim beklemiyorum, Kulüpler Birliği kabul etmeyecektir...

Ancak sayıyı kısıtlamadan, akılcı birtakım kısıtlamalar getirilmesi gerekliliğini de inkar edemeyiz. Kulüpler doğru planlama yapmaktan acizler; mesela BJK da tam 9 yabancı futbolcu 30 yaşın üstünde, takımda az da olsa süre bulabilen bir tek Necip kazması var altyapı ürünü olarak. Yabancı kontenjanı yüksek diye böyle saçmalıklar da olmamalı. 30 yaşın üzerinde üçten fazla yabancı oyuncu bulunduramama, 21 kişilik kadroda en az üç altyapı oyuncusu bulundurma gibi zorlamalar getirilmesinin yerinde olacağı kanaatindeyim. Hemen olmasa da uygun zaman tanınarak bu türden düzenlemeler yapılabilir ve yapılmalıdır. ''Şu kadar sayıda milli maç oynama'' vs gibi kriterler rasyonel olmaz; zira Almanya-İtalya MT larında oynamakla, Irak-Suriye MT larında oynamak aynı şey değil, bizim kulüplerin bütçesi de EPL kulüpleriyle eşdeğer değil...
Reis diyor. Bjk diyor. Ankaragücü diyor. Lucescu diyor. Daha da diyecekler. Malesef yasak gelecek. Her yıl daha kötü olacak ... En sonunda en fazla 5 yabancı olacak. Cumhurbaşkanı söylemişti.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ülke de futbolu yasaklayın da kurtulalım.

İnsanların zevkle izlediği ve ülkenin güncel durumundan kafa olarak uzaklaştığı bir etkinlik var onun da içine edecekler. Adamların el atıp batırmadığı şey kalmadı. En güzeli bu ülkeyle ilgili hiçbir aktivitenin içinde bulunmamak.

Yalaaaaaaaaaaaaa

takımlar artık istese de iyi yabancıları getiremez getireceği yabancılarda çöp olacak o yüzden yabancı çöp yerine yerli ve milli çöplerle doldursunlar takımları daha iyi :D

olur............. tff baskani da Cilgin Sedat olsun oldu olacak

Bir dönem Telegol'de (o zaman hangi kanalda hatırlamıyorum) Ali Dürüst canlı yayında konuk olmuştu (o dönem biz de görev yapıyordu), o dönem maçları Digitürk yayınlarken anlaşma gereği özetleri de açık kanaldan sadece TRT veriyordu ve başka hiç bir kanala özet verilmiyordu.

Serhat Ulueren, Ali Dürüst'e biz de parasıyla özet vermek istiyoruz ama verilmiyor gibisinden serzeniş de bulununca Ali Dürüst'ün tepkisi kardeşim parasını vermezseniz tabi size özet vermezler şeklinde olmuştu. ;D

Bir de Ali Dürüst'ü maalesef zamanında Galatasaray başkanlığına isteyen çok taraftar vardı, ben bu adamı nedense yıllardır sevemedim.

Evet uzaşlamaya karşıyız bu hamle rafa kalkmalı

yerli oyuncu kuralını fitil yapıp kullansınlar da kurtulalım şu muhabbetten.

Bizim de düşmesinden taraf olduğumuz konuşuluyor. Aklıma Abdürrahim geliyor, yalan diyemiyorum.
Bu karara hangi camia onay verirse o camianın taraftarları mevcut yönetime geri dönmemek üzere düşman olur.Şu bizim evladımız, bizim çocuğumuz fikri yine başımızı yakacak gibi.

Geri
Üst Alt