Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.553
- 23.963
- 2.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutmusum onu. Uzattilar diye hatirliyordumLinnesin de sözleşmesi bitiyor üstat o yüzden 8 kalıyor
Ne razısı kardeş direk izlememek lazım. Bunların anlayacağı bu. Drkoder iptal maçlara gidilmeyecek. Ben karalıyım ligi izlemeyeceğim. O kadar para verememKısaca 8 + 6 buna da razıyız yeter ki 8 + 2 + 2 gibi saçma sapan şeyler olmasın.
Reis diyor. Bjk diyor. Ankaragücü diyor. Lucescu diyor. Daha da diyecekler. Malesef yasak gelecek. Her yıl daha kötü olacak ... En sonunda en fazla 5 yabancı olacak. Cumhurbaşkanı söylemişti.Bugünden yarına radikal bir değişim beklemiyorum, Kulüpler Birliği kabul etmeyecektir...
Ancak sayıyı kısıtlamadan, akılcı birtakım kısıtlamalar getirilmesi gerekliliğini de inkar edemeyiz. Kulüpler doğru planlama yapmaktan acizler; mesela BJK da tam 9 yabancı futbolcu 30 yaşın üstünde, takımda az da olsa süre bulabilen bir tek Necip kazması var altyapı ürünü olarak. Yabancı kontenjanı yüksek diye böyle saçmalıklar da olmamalı. 30 yaşın üzerinde üçten fazla yabancı oyuncu bulunduramama, 21 kişilik kadroda en az üç altyapı oyuncusu bulundurma gibi zorlamalar getirilmesinin yerinde olacağı kanaatindeyim. Hemen olmasa da uygun zaman tanınarak bu türden düzenlemeler yapılabilir ve yapılmalıdır. ''Şu kadar sayıda milli maç oynama'' vs gibi kriterler rasyonel olmaz; zira Almanya-İtalya MT larında oynamakla, Irak-Suriye MT larında oynamak aynı şey değil, bizim kulüplerin bütçesi de EPL kulüpleriyle eşdeğer değil...
Bazı dangalaklara göre çoktan belli 8+2+2 gelecekmiş.TFF Başkanvekili Ali Dürüst: "Yabancı sınırı konusunda şu anda çalışmalar devam ediyor ama görüş birliği sağlanmadı. Sağlandığı vakit cevap veririz." (NTV)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet uzaşlamaya karşıyız bu hamle rafa kalkmalı
Bu karara hangi camia onay verirse o camianın taraftarları mevcut yönetime geri dönmemek üzere düşman olur.Şu bizim evladımız, bizim çocuğumuz fikri yine başımızı yakacak gibi.Bizim de düşmesinden taraf olduğumuz konuşuluyor. Aklıma Abdürrahim geliyor, yalan diyemiyorum.