Ali Koç: "Ali Maçalan, üstüne basarak söylüyorum, Şansalan değil"

IMG_8435.jpg

15 puanlarını çalan şahıs bulundu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Düdük astıracakmış 😄 Sen bu sene şampiyon olma Fenerbahçe taraftarı seni t...ssaklarından tavana asacak 😄😄😄

lazyo en rahat 3 puan aldıkları deplasmanlardan biriydi o yüzden şaşırdılar tepkileri o sebeble cok yuksek

Maçta hakemlik hiç bişey yok. Kim topa eliyle uçtuğunda bi taraflarından kural uydurmuşlardı alışık değiller

Milyar eurolarca servetin olsun, hem böyle leş espriler yap hem de 3-4 yıldır satın alabileceğin milyonlarca insanın billur malzemesi ol.

Gerçekten büyük rezillik.

Milyar eurolarca servetin olsun, hem böyle leş espriler yap hem de 3-4 yıldır satın alabileceğin milyonlarca insanın billur malzemesi ol.

Gerçekten büyük rezillik.

Bunun parasi bende olsa, suan St.Tropezde yachtin ustunde 3-4 instagram modellerle hayatima yasardim.

Bunun parasi bende olsa, suan St.Tropezde yachtin ustunde 3-4 instagram modellerle hayatima yasardim.

Ya şu karı kız olayını bırakın, o kadar parayla 1 yıl içinde erkekliğin bitiyor zaten bu ispatlı bir şey, uğraşacak böyle saçma kulüp başkanlığı işleri falan arıyorsun da, git NBA'da falan takım al Türkiye'de yaşamak nedir şu dönemde o kadar parayla.

Canli izliyorum suan, slogan su; "sampiyon olmamiz engellenemez" daha ligin 10.haftasi (yanilmiyorsam) adamlar sampiyonmus gibi engellendiklerini dusunuyorlar. Kotu oynadiklarina falan deginmiyorum bile.

Geçen sezon çalınan 15 puanımız bu sezona eklensin de, tam olsun. Dünyada fb kadar ar damarı çatlamış başka bir takım var mıdır acaba?

Ulan benim tanıdığım Fenerli bile o kadar az ki

17-18 m taraftarınız var
Kaldı ki 1985-1993 arası doğan gençlerin yüzde 70 i Galatasaraylı

Senin kendi kanalında bile Galatasaray taraftarı fazla gösterilmişti.
Bu kadar başarısızlıkta nasıl 30 m oluyo..

Yaşlı rumlar vardı Büyükada’da..

Onlar da kovitde nalları dikti..

SENİN 17 M DAN FAZLA TARAFTARIN VARSA EŞŞEK GİBİ ANIRIRIM..

Arkadaslar bakin ustune basarak soyluyorum Mali K.O.C.

☆☆☆☆

Geri
Üst Alt