Ali Koç: "Ali Maçalan, üstüne basarak söylüyorum, Şansalan değil"

Şikeci seni hakem sayesinde liderken sesin niye çıkmıyordu üstelik kararlar yüzde 100 doğru birde fb nin attığı gol öncesi mesut eliyle oynuyor enayi taraftarını algıyla kandırıyor söğüçlüyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aaa kelime şakaları falan yapıyorlar güldür güldür

trde ilk defa uygulanan 6 saniye kuralı ve benzeri bir ton hakem olayı yaşadık şu son 2-3 sene. o zamanlar hakemler insandır diyip imza toplayanlar şimdi dökülüyor. beter olun

Hakem notları geldikten sonra sakin bir şekilde şu adama haddini bildiren ceza verilmeli. Gündem yapılmamalı.

FB-tjfSWQAEB0r-

:asd:

Fb nin kimyası bu sene erken bozuldu. Bundan sonra toparlayamazlar artık. Erken dağıldılar.

Biz iyi oynamıyoruz, genç takımın oturmasını bekliyoruz bizim kaos dönemimiz, ama enteresanki, über takım bşk ile aynı puandayız, uçan kaçan fb ile 2 puan fark var.

Ağlama aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bir yerde haklı. Bugün onlara, yarın bize, sonra onlara, sonra bize, başkasına.. daha geçenlerde palabıyık'ı elimize verseler bir kaşık suda boğardık. O yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmadan tepeden tırnağa temizlik yapacak bir delikanlı şart.

3 hafta önce oyuncumuza alanen dirsek atıldı. Normal bir ülkede minimum 5 maç yiyecek adam kartı geç penaltı bile verilmedi.
Bu ülkede hakem sorunu çok uzun yıllardır var. Zamanında biz eleştirirken ağla diyenler salya sümük ağlar olmuş.

Bu hakemler ilk başta futbolu bilmiyorlar. Bazıları sürekli aklında çakallık var eyyamın dibine vuruyor.
Hangi maça çıkarsa çıksın maçın ırzına geçip bir takımı çıldırtabiliyor.
Herif ş.ligi finalinde şov yaptı döndü geldi aynı şovu ülke içinde yaptı, aradan yıllar geçti gitti milanı katletti. Ama arkasında acayip bir güç var.
Bu düzen bitmez kardeşim tutup alayının sözleşmesini askıya almadığın sürece değişen birşey olmaz.
Şike zamanı çarşaf çarşaf tapeleri olan herifler 10 sene sonra hala hakemlik yapabiliyor.

Adalet diye de kimse ağlamasın.

Bir yerde haklı. Bugün onlara, yarın bize, sonra onlara, sonra bize, başkasına.. daha geçenlerde palabıyık'ı elimize verseler bir kaşık suda boğardık. O yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmadan tepeden tırnağa temizlik yapacak bir delikanlı şart.

Bizim Konya maçı sonrası bildiri yayınlayarak durumun buraya gelmesinde en büyük rol alan herifin ağlama hakkı yok.

Bizim Konya maçı sonrası bildiri yayınlayarak durumun buraya gelmesinde en büyük rol alan herifin ağlama hakkı yok.
Bu açıdan bakarsak zaten çözüm bulamaz kimse bu işe. Ki bu en fazla mhk tff vs vs onların işine gelir. Biz aramızda kavga ederiz, onlar devranı yürütür. Bunun bir şekilde son bulması lazım. Açıkçası hangi hakem olduğu önemli degil, ismen bir palabıyık terörü daha görmek istemiyorum kendi adıma. İşin kötü tarafı da işte, bunun hiç bir garantisi yok malesef.

Nasil hakli?
Haksiz yere puan alinca birsey yok, hakli yere kaybedince zirliyorlar
Dünkü macda hicbirsey yok

Nasil hakli?
Haksiz yere puan alinca birsey yok, hakli yere kaybedince zirliyorlar
Dünkü macda hicbirsey yok
Hocam diyelim var, bence de yok dünkü maçta bir sey ama diyelim var olsun. Bir üstte yazdım cevaben yine meramımı. Bir şekilde bu hakemlerden kurtulmak şart. Nasıl ? Orasını ben de bilmiyorum, ve gayet umutsuzum bu durumdan.

Ulan bASKanim 60 gün ceza yedi. Bunda ise elestiri diyor sokuk fenerasyon

Geri
Üst Alt