b88d7fc90f334b4f8441fefae4c08b5f (1).jpg

Ali Koç:

"6 sene boyunca en yakın çalıştığım yöneticilerden biri de Selahattin Baki olmuştur. En çok saldırılan da kendisi olmuştur. Son olarak da yanlışlıkla ben saldırmışım. Çok büyük haksız ithamlara uğramıştır. 6 senede 2-3 maç dışında hiçbir zaman kafilemizi yalnız bırakmamıştır. En önemli kimsenin aklında yokken Kim Min-Jae'yi tek başına getirmesidir. Fred transferinde de ciddi katkısı vardır. Selahattin Bey'e de çok teşekkür etmek istiyorum."

Eren Dişli'nin yönetimde olduğu bir fb'nin önünde şampiyon olmak zevkli olacak 🤨

Acur denilen medya provakatörü ile pazar günkü olaylardan dolayı ödül olarak Hulusi zerzevatını da almış yönetime. Belli ki Acur'un takımı ile artık gizli saklı değil aleni iş çevirecekler.

onlar ilk tarihmiş (baktım) erteleme olrsa 8-9 haziran diyor.
Bunlarla ilgili başlıklara yazmayı hiç sevmesemde bu dernek kongreleri nettir
İlk verilen tarih fornalitediir ve genelde o tarih hafta içi olur ve pek toplanan olmaz esas 2.tarihte kongre yapılır derneklerde bu arada dernek demişken yali bey Aziz gibi a.s borcunu açıklıyor dernek borcundan bahseden yok

Vallaha ben şu an şunu fark ettim, bu herif açık ara kazanacak yine ondan zaten şüphem yoktu da herif namussuzluğun dozunu git gide artırıyor. En ufak bir azalma yok. Ve biz eğer çok sağlam durmazsak, her sene vurup geçecek kadrolar kurup oyun oynamazsak bundan sonrası bize işkenceye döner. Çok dikkat etmemiz lazım.

Bu heriften iyilik, doğruluk falan bekleyemezsin. Bu herif saf kötülük resmen ve acayip gözünü karartmış. Saha içinde dışında her şeyi yapacak ve her sene bizi tiksindirip futboldan uzaklaştırmak için her şeyiyle uğraşacak.

Daha da bu herif başkan seçilecek diye sevinen varsa Allah akıl fikir versin diyorum. Siz bu olan bitenden hiçbir şey anlamamışsınız.

Sponsorları Ali Koç yüksek sponsorluk falan yaparlar herhalde. Limite takıldıkları dönemde sevgi limit tanımaz dediler Özil'i getirdiler.
Ben bu işi hala anlamış değilim, sponsor geliri gösterilen şeyleri uefadenetlemiyor mu biz ucl gelirleri olduğu halde bonservis veremiyoruz yani sadece sponsor geliriyle alakaliolmasi bana garip geliyor ,yani bunların yaptığı olay her neyse bizde yapmaliyiz

Geri
Üst Alt