# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

10 gün önce Fener ile anlaşmış hayırlı uğurlu olsun :D

Haber hürriyette var ne kadar gerçekse arayıp sorsammı ki.

Zürriyet habere gore fenev anlasmıs

fenere gidiyomus,yazık,ayrıca fener neyine alıyor alperi,salih var emre var topal var selcuk var meireles var varogluvar,bize lazım bu eleman..

Fener'e giderse yazik eder kendine 1 seneye kalmaz Selcuk Sahin tadi yakalar.

Hürriyet'e mi inanıyorsunuz?

Eskişehirspor’un milli yıldızı ile İstanbul’da bir ofiste yaklaşık 10 gün önce aracılar vasıtasıyla görüşme yapıldı ve anlaşma sağlandı

Alper'in Fener olayı yalan emin olabilirsiniz. Hürriyet gazete mi yahu !

inşallah fenere gider bize kakalıyacaklar diye korkuyordum.. beyler bize asıl lazım olan adam !!!GÖKHAN İNLER!!!

inşallah fenere gider bize kakalıyacaklar diye korkuyordum.. beyler bize asıl lazım olan adam !!!GÖKHAN İNLER!!!

Hem Gökhan İnler hem Alper Potuk çok daha iyi olur , İnşallah Fener'e gider falan olmamış yani , Alper kumaşı kaliteli , gelecek vadeden bir oyuncu.

klasik bir zurriyet haberi ayrıca transfer sezonu dışında yapılan görüşmeler suç değilmi bide kuluble değil futbolcuyla görüşme diyorlar ? bu aleni suç .. ha bide alper fazla abartılıyor milli maçta burağa pasmı çıkardı şutmu attı belli olmayan bir pozisyon var diye milli maçın en iyisi seçildi gelecek vaadediyor ama öylle 8-10 verilecek biri değil.. ha bu yabancı sınırı varken mecbur kalırmıyız bilemiyorum

aliş zamanında büyük konuştu alper ben olduğum sürece bu formayı giyemez vs demişti şimdi yalar mı o lafları yalar tabi fbli sonuçta:b5:

Amrabat'tan sonra ikinci kazık olarak ortada dolaşmaya başladı. Bakalım kime girecek, eziklere mi bize mi :)

Ben milli maçta beğenmedim Alper'i bizim maçta daha iyi oynamıştı neden milli maçtan sonra bu kadar konuşuldu anlamadım.

Bu adamı 2 senedir nasıl fark etmediniz yahu ? Kötü diyenler var.

Fener'e giderse EmreB. yerine doldurur. Çok kötü olur çoook.

Bu adamı 2 senedir nasıl fark etmediniz yahu ? Kötü diyenler var.

Fener'e giderse EmreB. yerine doldurur. Çok kötü olur çoook.

ammada abarttınız.. öyle şişirildiği kadar iyi olmadığını düşünüyorum tek iyi yönü enerjik bir futbolcu olması başka öyle ahım şahım bir özelliğini göremedim ben bu sezon neredeyse tüm maçlarını takip ettim.. öyle 7-8 milyon € edecek bir adam değil o yüzden istediği yere gitsin o para az buz rakam değil üstüne biraz daha ekleyip Gökhan İnleri alırız. konuyla alakasız ama merak edenler için alper 8jk taraftarıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt