Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

gittiğinde o kadar koymamıştı ama sonradan ne zaman adını duysam tansiyonum düşüyor

Diego-Arda, Xavi-İniesta'yı aratmıcak gibi :)

Bizi yarı yolda bırakmanı unutmaycam.

Arda, GS Tercümanı Mert Çetin’i De İspanya’ya Götürmüş / aslantaraftar.com / Gerçek Taraftar Sitesi

takim 10.yken transfer hesaplari yapiyor, biz de arkasindan ay ne guzel oynadi aferin diyoruz. 2001'de emreyle okanin yaptigi serefsizlikten ne farki kaldi? sukur ardanin sakatligi psikolojik dediginde hakliymis demek ki. kendisine nerde ne yiyorsa basarilar diliyorum allah vere bu kafadayken bizden uzak dursun

12 milyon euro kadar bir fark var.

Arda, GS Tercümanı Mert Çetin’i De İspanya’ya Götürmüş / aslantaraftar.com / Gerçek Taraftar Sitesi

takim 10.yken transfer hesaplari yapiyor, biz de arkasindan ay ne guzel oynadi aferin diyoruz. 2001'de emreyle okanin yaptigi serefsizlikten ne farki kaldi? sukur ardanin sakatligi psikolojik dediginde hakliymis demek ki. kendisine nerde ne yiyorsa basarilar diliyorum allah vere bu kafadayken bizden uzak dursun

harbiden ha sapa sağlam oldu birden.

bu adama yazı bile yazmaya değmez.ikl7ye girsinler bizim 1 milyonu yollasınlarda gerisi umrumda değil

Santander maçındaki asistleri;

[video=dailymotion;xl5zvf]https://www.dailymotion.com/video/xl5zvf_atletico-madrid-4-0-racing-santander_sport[/video]

Bu da tribünlerin Arda Turan diye bağırdığı kısım:

[video=youtube;dVL3zMwwttU]https://www.youtube.com/watch?v=dVL3zMwwttU[/video]

Numan Aslan'a saygılar:tiphat:

adam bizdeyken kebab yemekten cenesi kaybolmustu nerdese yagdan

simdi cita gibi

nankör ler

böle sonradan görmeler icin biz birbirimizi yiyoruz

is ahlaki sifir tr deki yetisen topcularda

Kaliteli oyuncular ile oynadigi zaman kalitesini daha cok belli eden bir futbolcu.

Cidden kilo vermiş, yakışmışta :) Daha takımda yeni.Diego falanda tam alışmadı daha.Onlarda tam takıma alışınca, Atleticoyu iyi yerlerde görebiliriz :)

Arda Atletico'da uzun süre kalmaz umarım. .Çok daha üst düzey yerlerde görürüz biran önce

--ben maçın ilk 30 dk sını seyrettim arda berbat oynuyordu...sonucu ve golleri görüne cok şaşırdım...

Berbat oynuyor denemezdi.Top kaybetmedi.Al ver yaptı.Sonuçta yeni gitti daha takıma. :)

Birde Ardaya daha cok pas verseler daha cok verimli olur Arda :)

Arda gitmeden önce bizde de kilo vermişti baya hazır gitti sayılır oraya.

Berbat oynuyor denemezdi.Top kaybetmedi.Al ver yaptı.Sonuçta yeni gitti daha takıma. :)

Birde Ardaya daha cok pas verseler daha cok verimli olur Arda :)

sadece al ver mi yaptı tek eksiği uzaktan şut çekmedi aldığı topu asist yapmaya çalıştı orta sahadan kaptığı topları söylemeye bile gerek yok

[video=youtube;G0pPT6taXNU]https://www.youtube.com/watch?v=G0pPT6taXNU[/video] Arda Turan vs Celtic.

estevecalzada Esteve Calzada

von TimurKUBAN

Former #galatasaray player #ardaturan sells 10% of atletico shirts since his arrival in madrid. 3rd after falcao and diego

:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt