Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Abi ben Medya kısmından bahsediyorum yalnıız:)

e medya iste

hakan sukur ne hallere geldi kiz vermediler pesinde gazeteci ordulari

millet dalga gecer bilmemne

aylarca gola tamazdi stresten

ne ardasi be ne ardasi:)

gozunuz kormu adam olanlari kendi lehine kullanip duruyor

bilerek yada bilmeyerek

sanki dunyada kendi taraftari tarafindan yuhalanan ilk topcu

adamlar rustuyu olduruyordu barcaya gittiginde konustugunu duydunuzmu her hafta

dikkat edin BARCAya

kici kirik atletiko degil omur boyu orta siralara demir atmis takim degil

He Rüştü dedin, Rüştü'yü araba dövdüler kendi başkanın adamları çıkıp bir şey demedi.

Emre Aşık yıllarca Aysun kayacı şu bu her magazin programında görüldü, bütün basın hedef gösterdi kazma, kasap diye adam gibi topunu oynadı bıraktı.

Görmek isteyene örnek çook.

2008 şampiyon olduğumuz sene Nonda'nın fenere bastığı maçtan sonra Alex'in arabasına cam şişe attılar, ertesi sene ne küfürler edildi, ne yuhalamalar yaşadı adam ama çıkıp topunu oynadı.Nefret ederim ama profesyonel işte. Üç beş ergen evet, ultraslanı ben Galatasaray kabul etmiyorum, Hagi'ye de hırsız dediler adam kaç gere geldi, boş mukavele olsa gene gelir.

O olaylardan sonra Alex çok geçmeden tekliflere açığım gibi birşey demişti.Fenerlilerde Alex kaçmasın diye Alex lehine kampanya başlatmıştı.Ayrıca Arda'da gelir boş mukaveleye sözleşme imzalar.Şimdilik gitti sadece.

e medya iste

hakan sukur ne hallere geldi kiz vermediler pesinde gazeteci ordulari

millet dalga gecer bilmemne

aylarca gola tamazdi stresten

ne ardasi be ne ardasi:)

gozunuz kormu adam olanlari kendi lehine kullanip duruyor

bilerek yada bilmeyerek

sanki dunyada kendi taraftari tarafindan yuhalanan ilk topcu

adamlar rustuyu olduruyordu barcaya gittiginde konustugunu duydunuzmu her hafta

dikkat edin BARCAya

kici kirik atletiko degil omur boyu orta siralara demir atmis takim degil

Sende biliyorsun ya Arda kadar kimsenin konusulmadıgını ya neyse;)

Ama herkesin karakteri farklıdır abi,Kimisi kaldırır,Hakan gibi,Umut gibi,Rüstü gibi v.b. kimiside duygusal olur Arda gibi kaldıramaz.Haksızmıyım;)

Sende biliyorsun ya Arda kadar kimsenin konusulmadıgını ya neyse;)

Ama herkesin karakteri farklıdır abi,Kimisi kaldırır,Hakan gibi,Umut gibi,Rüstü gibi v.b. kimiside duygusal olur Arda gibi kaldıramaz.Haksızmıyım;)

Duygusallıksa Hakan'dan ötesi var mı? Kırmızı kart gördüğünde ağlamıştı adam.

Arda vakası hepimize ders olsun. Bir daha genç bir oyuncuyu ne şımartalım ne de kaldıramayacağı yükler verip yerden yere vuralım.

ya sevgili Arda her zaman senin arkandaydim.ama yeter bee kardesim.her gazete okudugumda senin demeclerini görüyorum.taraftara laflar soka soka nereye kadar?gazeticiler senin parani konusuyor sen´de takim arkadaslarin parasini konusuyorsun.yakisirmi sana? isde kurtudun bizden kendini Madrid´de göster,ayakalrini konustur dilini deyil.

kapak tadı verdi artık, okumuyorum bile yani. o derece.

Bence dediğin gibi yap Arda, yeni bir hayata mı başlayacaksın ne yapacaksan yap. Yalnız her mikrofon uzatılışında geçmişten bahsedersen yeni bir hayata başlayamazsın.

Bir insanın meziyetinden, zanaatinden çok çenesi çalışmaya başlıyorsa o adamdan uzak duracaksın.

Belki de bizim için en hayırlısı oldu.

Bu yeni hayatın ilerisini merakla bekliyorum Arda

Bu başlıklar umarım o zamanlar geldiğinde ''Biz demiştik'' demek için değil

''Hata etmişiz'' demek için ortaya çıkar.

Mutlaka birgün Türkiye döneceksin o gün ''Ben doğuştan .......lıyım/liyim'' boşluğunu ne ile dolduracağını merakla bekliyorum

bu açıklamalarla yeniçeri ağasının da kim olduğunu anladık.

hep servet sanırdım ama servetten betermiş

O olaylardan sonra Alex çok geçmeden tekliflere açığım gibi birşey demişti.Fenerlilerde Alex kaçmasın diye Alex lehine kampanya başlatmıştı.Ayrıca Arda'da gelir boş mukaveleye sözleşme imzalar.Şimdilik gitti sadece.

kusura bakma ama nah imzalar. İnşallah Atletico dan sonra fb ye gider

ARDAKOPTER.jpg

ardanın helikopteri

en son geveliyordu bişeyler.profesyonel futbolcuyum,parasız kalırısam oynarım diye bişeyler.

aynen demişti öyle şeyler gitsin yahu Arda kim Allah aşkına ? kim yahu ? dünkü gtu bklu adam

Bu takıma 4 sene üst üste şampiyonluk kazandıran, Avrupa kupaları kazandıran efsane futbolcular bu kadar trip yapmıyor. Beyefendi 2 sene oynamadan parasını almış yatmış, oynadığı zaman da hiç birşey kazandırmamış takıma dünyanın tribini yapıyor. Hasan Şaş'a kaç sene küfür edildi tribünlerden böyle şeyler yaptı mı ?

ulasbayam ulas bayam

mercanex tarafından

En kötü dönemimizde yabancılar helikopter, yerliler sinema kapatırken,92 kişi 1 otobüste yanınızdaydık.Plaket beklemedik.Simit olsa yeterdi!

Şimdiden tepki gelmesin diye fenere alt yapı hazırlıyor herhalde.Ulan bunu söyleyeceğim kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi.Ehbe kardeşim sonunda bizi buna bile düşünmeye teşvik ettin ya helal olsun.Çağlar'ın dediği gibi Hasan Şaş 10 sene küfür yedi bu kadar trip yapmadı.

Arda her geçen gün yaptığı saçma açıklamalarla kendisine olan sevgisiyi azaltıyor

Geri
Üst Alt