Arda Turan Ntvspor'da Futbol Aktüel'e katıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan şuanda Futbol Aktüel'de | NTV Spor Canlı

Bir daha Alex derlerse 1 hafta MYC alabilirim dostlar.

Bizi bırakma reis :(

Adam hep başka takım oyuncularıyla oynamak istiyor. Çünkü bizim takımda adam yok.

Arda heralde Fenerbahçe'ye transfer olacak.

O 4-2-3-1'de 4-3-3 zaten.... Sadece futbolcular sahaya daha farkli parselleniyor... Biri biraz ileri de ise, ikisi arkasinda oluyor...

4-2-3-1 dedigin sistem 4-3-3'le alakasiz bir sistem. Bir kere on libero var 4-3-3'te, 4-2-3-1'de forvet arkasi var. 4-2-3-1 sistemi 4-4-2'den turemistir. Herseyi 4-3-3'ten bilmeyin

Baska degil hala benzer sistemleri deniyoruz.

Bulent-Rijkaard donemlerinde takimdaki motivasyonu, kazanma arzusunu kaybetti. Once onu kazanmasi gerek. Taktik hatalarina birsey dememissin o yuzden kabul ettigini var sayiyorum.

Bunlarin Bulentle veya Rijkaardla alakasi yok. Takim olarak çökmüstuk. Buda tamamen futbolcular'in suçu. Bulent ve Rijkaard'in tek suçu kötu zamanlarda motive edemediler oyunculari. Geçen sene 28'i haftaya kadar basarili bir sezon geçiriyorduk, o takim'in enerjisini takimdaki bazi oyuncular + sakatliklar aldi

Atletico maçinda forvetsiz fln oynadik. Hakemler ve Mal Caner olmazsa geçen seneki UEFA sampiyonunu eliyorduk.

64 puan topladik resmen o sene. Bu sene 36 puanimiz var :o

08-09'da 61 puan topladik bu arada.

64>61>>>>>>Hagi'li 36 puan.

Servet, Sarp, Baris, Ayhan, Balta gibi oyuncularla yenilmeye mahkumuz.

Skibbe, Korkmaz, Rijkaard, Kalli, Hagi, hepsimi kötu hoca anasina satim?

O 4-2-3-1'de 4-3-3 zaten.... Sadece futbolcular sahaya daha farkli parselleniyor... Biri biraz ileri de ise, ikisi arkasinda oluyor...

Çok alakasız sistemler. 4-3-3'te 3 orta saha da oyunda olmalı, oyunu berabr kurmalılar. 4-2-3-1'de ise 2'si sadece defansif işlev bile yapsa ilerde iyi bir oyun kurucuyla işi bitirirsin. Lincoln-Barış-Ayhan gibi.

Arda: "Sivas'ta çok iyi kandırdım milleti. 3 gol attım, top ayağıma 3 kere değmişti." :asd:

Semih'in ağzını burnunu kırmak isterim.

Sonuçta bende Semih ile oynamak istiyorum.

Canere yumruk atmamaliydim diyor :D

Arda Turan: Ronaldo dünyanın en iyi futbolcusudur, Messi zaten bu dünyadan değil ! :tiphat: :asd:

Bence arda takımdaki kalitesizlik yüzünden istediği performansı gösteremiyorum diyo açık açık.

Düşünün yani bizim takımda futbol olarak en beğendiği futbolcu ayhan akman

Bunlarin Bulentle veya Rijkaardla alakasi yok. Takim olarak çökmüstuk. Buda tamamen futbolcular'in suçu. Bulent ve Rijkaard'in tek suçu kötu zamanlarda motive edemediler oyunculari. Geçen sene 28'i haftaya kadar basarili bir sezon geçiriyorduk, o takim'in enerjisini takimdaki bazi oyuncular + sakatliklar aldi

Atletico maçinda forvetsiz fln oynadik. Hakemler ve Mal Caner olmazsa geçen seneki UEFA sampiyonunu eliyorduk.

64 puan topladik resmen o sene. Bu sene 36 puanimiz var :o

08-09'da 61 puan topladik bu arada.

64>61>>>>>>Hagi'li 36 puan.

Servet, Sarp, Baris, Ayhan, Balta gibi oyuncularla yenilmeye mahkumuz.

Skibbe, Korkmaz, Rijkaard, Kalli, Hagi, hepsimi kötu hoca anasina satim?

Boldlu yer benim dedigime geliyor.

Skibbe iyi hocaydi. Kalli de fena degildi. Hagi de ilk geldiginde iyiydi. Bulent ve Rijkaard'da iyi isaretler goremedim.

64 puanin onemli kismini Keita sayesinde almisizdir. Takim kotu oynuyordu. Bunu inkar etmeyin. Atletico maclarinda da ezildik, ama eleyecek durumdaydik serefsiz hakem olmasa. Nasil oldu bilmiyorum.

Ama Rijkaard iyi falan degild, adami korumak icin taklalar atmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt