Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: Arda Turan şuanda Futbol Aktüel'de | NTV Spor Canlı
Bir daha Alex derlerse 1 hafta MYC alabilirim dostlar.
Bir daha Alex derlerse 1 hafta MYC alabilirim dostlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 4-2-3-1'de 4-3-3 zaten.... Sadece futbolcular sahaya daha farkli parselleniyor... Biri biraz ileri de ise, ikisi arkasinda oluyor...
Baska degil hala benzer sistemleri deniyoruz.
Bulent-Rijkaard donemlerinde takimdaki motivasyonu, kazanma arzusunu kaybetti. Once onu kazanmasi gerek. Taktik hatalarina birsey dememissin o yuzden kabul ettigini var sayiyorum.
O 4-2-3-1'de 4-3-3 zaten.... Sadece futbolcular sahaya daha farkli parselleniyor... Biri biraz ileri de ise, ikisi arkasinda oluyor...
Bunların tamamı aynı oynuyorlar. Bursa belki farklı ama. Antep'te, Trabzon'da aynı.

Adam hep başka takım oyuncularıyla oynamak istiyor. Çünkü bizim takımda adam yok.
Adam hep başka takım oyuncularıyla oynamak istiyor. Çünkü bizim takımda adam yok.

Canere yumruk atmamaliydim diyor![]()
Adam sadece Ayhan örneğini verebiliyor.![]()
O kadar kusur kadı kızında da olur.
Bunlarin Bulentle veya Rijkaardla alakasi yok. Takim olarak çökmüstuk. Buda tamamen futbolcular'in suçu. Bulent ve Rijkaard'in tek suçu kötu zamanlarda motive edemediler oyunculari. Geçen sene 28'i haftaya kadar basarili bir sezon geçiriyorduk, o takim'in enerjisini takimdaki bazi oyuncular + sakatliklar aldi
Atletico maçinda forvetsiz fln oynadik. Hakemler ve Mal Caner olmazsa geçen seneki UEFA sampiyonunu eliyorduk.
64 puan topladik resmen o sene. Bu sene 36 puanimiz var
08-09'da 61 puan topladik bu arada.
64>61>>>>>>Hagi'li 36 puan.
Servet, Sarp, Baris, Ayhan, Balta gibi oyuncularla yenilmeye mahkumuz.
Skibbe, Korkmaz, Rijkaard, Kalli, Hagi, hepsimi kötu hoca anasina satim?