Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te
Eveeet Kaptan.. Sana kızsam mı kızmasam mı üzülsem mi üzülmesem mi ne yapacağımı bilmiyorum dünden beri.. Ne yazayım onu da bilmiyorum.. Bir yandan bakıyorum doğrusunu yaptın çok üzdük seni, çok üzdüler, hiçbir zaman taraftar hariç diğer kişilerden hakettiğini göremedin dünden haketmiştin gitmeyi.. Bir yanımda çok kızıyorum sana.. Sezon başlayacak niye daha önce değil şimdi diyorum hepsini geçtimde ne olacak o kadar Arda Turan yazılı forma ? Ne olacak duvardaki onlarca posterin ? Açıkcası her türlü yorumu kabul ediyorum kızana da kızmayana da.. Kendim için şunu diyebilirim ki ruh hastası Galatasaraylıyım öyle bir fanatiğim ki deli gibi borcum olmasına rağmen patronumun takımıma laf söylemesi yüzünden işinden ayrılacak kadar.. Ve ben hiçbir zaman Arda'sız Galatasaray düşenemedim.. Hagi, Hakan Şükür'ün gidişini gördüm ben çok koydu, günlerce uyuyamadığımı biliyorum evet alışıyorsun bak yoklar artık ama hiçbiri senin gibi gitmedi Kaptan.. Hala gitmeyeceksin gibi sanki hala son dakika birşey olacak gitmeyeceksin.. Keşke... Belki de benim kişisel hatamdı hep burada kalacağını düşünmek ne bileyim koydu bee Kaptan.. Çocuğum olursa koyacağım ismi bile belliydi Arda.. Şimdi git çok kırgınım, kızgınım git.. Ama gittiysen de bitirme bizdeki sevgini, gururlandır bizi uzaktan sevelim, çağırmayalım tribüne uzaktan seslenelim sana helal bee diye.. Allah utandırmasın ne kadar kızsam da dualar hep seninle kaptan..
Güle güle Sipsi...