Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Aramızda kim olsa o da gitmek isterdi bence bu durumda. Hayatında kaç kere Avrupaya gitme şansı olur ki insanın. Çok üzücü ama ne yapalım. Kendimize şunu sormalıyız niye arkası gelmiyor.

Arda'ya kızmamalıyız, onun gibi bir iki tane daha çıkaramadığımız için kendimize kızmalıyız, yine de bu şekilde olmamalıydı gidişi.

giden gitmiş.. bu saaten sonra Ardanın desekcisi oluruz Galatasarayın bir cocuğu olduğu için.. ama bu takımdan Hakanı Okanı ne kadar nefret edsemde Emresi gitmiş.. Biz Galatasaraylıyız.. kişilerle işimiz yok.. amacımız Türk olmayan takımları yenmek.. umarım Fatih hocalı Galatasaray en başarılı şekilde misyonuna geri döner.. Ardada ispanyayı sallar bizide gururlandırır..

Ardaya sevgimizi ve paramizi verdik. NIYE KENDIMIZE KIZALIM? Bizi yari yolda birakan Madrid'de keyif yapmak icin Arda'dir. Simarik cocugun hep istedigi yapilmaz iyikide gitti.

Ardaya sevgimizi ve paramizi verdik. NIYE KENDIMIZE KIZALIM? Bizi yari yolda birakan Madrid'de keyif yapmak icin Arda'dir. Simarik cocugun hep istedigi yapilmaz iyikide gitti.
yavaş ol şampiyon 10 yıl bu takımın formasını terletmiş kaptanlık yapmış bir adamdan bahsediyorsun

yavaş ol şampiyon 10 yıl bu takımın formasını terletmiş kaptanlık yapmış bir adamdan bahsediyorsun

Romantizim yapma. Galatasaray sayesinde buralara geldi Arda. Sendemi, Arda taraftar yuzunde ayrildi diye taraftara isyan ediyorsun yoksa?

Arda bugun ayrildiysa kendi ideallerini dusunerek bunu yapti. 3.5 milyonluk kontrakt uzatmasini ret edip 2.5 milyona 2 atli yaris liginde oynicak. Barca ve Real yani.

Eveeet Kaptan.. Sana kızsam mı kızmasam mı üzülsem mi üzülmesem mi ne yapacağımı bilmiyorum dünden beri.. Ne yazayım onu da bilmiyorum.. Bir yandan bakıyorum doğrusunu yaptın çok üzdük seni, çok üzdüler, hiçbir zaman taraftar hariç diğer kişilerden hakettiğini göremedin dünden haketmiştin gitmeyi.. Bir yanımda çok kızıyorum sana.. Sezon başlayacak niye daha önce değil şimdi diyorum hepsini geçtimde ne olacak o kadar Arda Turan yazılı forma ? Ne olacak duvardaki onlarca posterin ? Açıkcası her türlü yorumu kabul ediyorum kızana da kızmayana da.. Kendim için şunu diyebilirim ki ruh hastası Galatasaraylıyım öyle bir fanatiğim ki deli gibi borcum olmasına rağmen patronumun takımıma laf söylemesi yüzünden işinden ayrılacak kadar.. Ve ben hiçbir zaman Arda'sız Galatasaray düşenemedim.. Hagi, Hakan Şükür'ün gidişini gördüm ben çok koydu, günlerce uyuyamadığımı biliyorum evet alışıyorsun bak yoklar artık ama hiçbiri senin gibi gitmedi Kaptan.. Hala gitmeyeceksin gibi sanki hala son dakika birşey olacak gitmeyeceksin.. Keşke... Belki de benim kişisel hatamdı hep burada kalacağını düşünmek ne bileyim koydu bee Kaptan.. Çocuğum olursa koyacağım ismi bile belliydi Arda.. Şimdi git çok kırgınım, kızgınım git.. Ama gittiysen de bitirme bizdeki sevgini, gururlandır bizi uzaktan sevelim, çağırmayalım tribüne uzaktan seslenelim sana helal bee diye.. Allah utandırmasın ne kadar kızsam da dualar hep seninle kaptan..

Güle güle Sipsi...

Galatasaray benim yuvamdır , paradan önce gelir benim Galatasaraylılığım dedikten sonra olmadı kaptan bu.

Kalıcam deyip gitmek olmadı ..

Çok istiyodun avrupada oynamak . İstediğinde oldu..

Fazla bişey demeye gerek yok..

Ama Galatasaray da efsane olmak yerine Galatasarayda oynayan sıradan bir oyuncu olarak kalıcaksın üzücü olan da bu .. !

Bi gün tekrar Galatasaray a geliceğinden de eminim ama hep bi burukluk olucak içimizde..

Başarılar...

Galatasaray benim yuvamdır , paradan önce gelir benim Galatasaraylılığım dedikten sonra olmadı kaptan bu.

Kalıcam deyip gitmek olmadı ..

Çok istiyodun avrupada oynamak . İstediğinde oldu..

Fazla bişey demeye gerek yok..

Ama Galatasaray da efsane olmak yerine Galatasarayda oynayan sıradan bir oyuncu olarak kalıcaksın üzücü olan da bu .. !

Bi gün tekrar Galatasaray a geliceğinden de eminim ama hep bi burukluk olucak içimizde..

Başarılar...

Benim icin hiçbir zaman sıradan bir oyuncu olarak kalmayacak.Ardanın, kewellın lincolnun barosun 90.dk da eli belinde rakibi izlerken kopek gibi koşup rakip son atagı yapamasın diye kendini parcaladıgı macları bilirim. Baros boyuna takımı hiçe sayıp atpal saptal seylerden kart gorup takımı yanlız bırakırken kewell bir mac var bir mac yok ama kewell from galatasaray derken ve herkes bu adamın galatasarayı cok sevdigini dusunurken millet lincolne taparken arda herzaman sonuna kadar oynadı.Ama karsılıgı noldu kız arkadaşına kufur edildi hep eleştirildi. Bence bizim bazı taraftarlarımız arda gibi oyuncuyu haketmiyor. Bize kewell lincoln baros lazım nede olsa onlar Galatasarayı gonulden seviyor:)

Benim icin hiçbir zaman sıradan bir oyuncu olarak kalmayacak.Ardanın, kewellın lincolnun barosun 90.dk da eli belinde rakibi izlerken kopek gibi koşup rakip son atagı yapamasın diye kendini parcaladıgı macları bilirim. Baros boyuna takımı hiçe sayıp atpal saptal seylerden kart gorup takımı yanlız bırakırken kewell bir mac var bir mac yok ama kewell from galatasaray derken ve herkes bu adamın galatasarayı cok sevdigini dusunurken millet lincolne taparken arda herzaman sonuna kadar oynadı.Ama karsılıgı noldu kız arkadaşına kufur edildi hep eleştirildi. Bence bizim bazı taraftarlarımız arda gibi oyuncuyu haketmiyor. Bize kewell lincoln baros lazım nede olsa onlar Galatasarayı gonulden seviyor:)

.

Falcao ile diego yu alsalar bari.

--------Falcao------

Arda----Diego-----Reyes

Süper takım.

Arda'ya sitem edenlere tercüman olabilir miyim bilmiyorum ama insanların sitem etmesinin nedenleri,

- Arda'nın takım kaptanı olması,

- açıklamalarında Galatasaraylı olduğunun sürekli altını çizmesi

buna rağmen sezon başında biraz kararsızlıktan sonra kararını vermiş gibi hareket edip tüm kamp çalışmalarına katılıp son anda birden karar değiştirirek hem de verilen çok iyi teklife rağmen A. Madrid'e çok vakitsiz bir zamanda transfer olmasıdır. Şike soruşturması olmasa şuan lig başlamış ve ilk hafta itibariyle Arda'yı kaybetmiş olabilirdik. İtiraz noktasında tek argüman lig başlasaydı gitmezdi önermesi olabilir ama kafasına bu kadar gitmeyi koymuş bir insan teklif de gelmişse, lig başlamış başlamamış düşünmez giderdi. Nitekim de gitti... Beni de en çok üzen gitme eyleminden ziyade bu eylemi vakitsiz yapması oldu.

AWhJZ9yCEAARJwI.jpg

Hayırlı olsun Ardayı çok beğenen biri olarak başarılı olmasını isterim,Medya çok yıprattı gitmesindeki etkenlerden biride medyadır bence...

Medya yıpratmakla kalmamış şimdi de bizim ağzımızdan beddualar okuyor Arda'ya..

Yok böyle birşey biz kaptanın arkasındayız dönüşü de bize olacak ama uzun süre sonra o takım senin bu takım benim gezen kendi TOPçuları gibi değil..

Geri
Üst Alt