Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep bu anı bekledik. Baba ile oğul arasında küslük olmazdı. Yine yeniden Arda Turan Galatasarayda

D_Inoh4W4AAqu4k.jpg
Katılmıyorum.. baba oğul arasında hata olur, fakat ihanet olmaz.. bu herif hocaya 3 defa ihanet etti. Bu sefer olası bir aksilikte Arda’yı değil, Hocayı suçlarım..

Ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda, Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı, Nereye gidersen git yeğenim şunu unutma, herkes gün olur evine geri döner...

D_IqBE5XUAEGklL.jpg

Ne kadar beceriksiz bir yönetim ve teknik ekibimiz var anca anamızın liginde başarılı oluruz o da diğer kulüplerin iş bilmezliğinden

Fatih hoca nasıl sindirecek bu adamın yaptıklarını merak ediyorum.

Diyeceksiniz ki özür diledi,
Dilemeyip ne yapacaktı, kariyerinin sonuna doğru performansı yerlerdeyken kulupsüz kaldı, gittiği her stadda yuhlanan adam oldu, adam tayfasından başka seveni kalmadı. Bu şekilde futbolu bırakmayı tabiki istemeyecek.

Bir umut proje olarak ibb ye geldi ama oda tutmadı. Galatasaray’a dönmesi Arda için Allah’ın bir lütfu olur. Bunun içinde Terim’den özür dileyecek karakterde bir adamdır Arda.

Eğer bunu sindirecekse afiyet olsun Terim hocama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim bunu yapıyorsa sadece yerli kuralı geleceği için ve Fatih hocanın elinde herkes tekrar parladığı için yapıyordur. Çoğu kesim onaylamasada bu transferi 1 senelik sözleşme yapılsın bakarız durumuna ya iyileşir yada magazinselliğe devam eder futbol hayatını bitirir.

Arda iyi Galatasaraylı ama olaya sadece sportif açıdan bakalım. Bu adamın temposu Başşaksporda yetersizdi.
Biz böyle problemlere gebe bir transferi yapıp ziraat kupasındamı oynatacağız...
Şampiyonlar liginde ne kadar fantezi yapsamda göremiyorum Ardayı gerçekten

Bence istemeyecek hoca ama gelirse bence cok calisir fakat pek katki vermez gibi sakatlikla gecer tum sezon

hadi bizi gectim Arda hangi yüzle bize gelecek yahu?! ne utanmaz bir herif, defol git istemiyoruz seni

bu mal gelirse tüm sinerjiyi bozar yemin ediyorum icten ice böler takimi cok eminim bundan

muhtemelen acun ve fb'nin truva ati olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt