Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçende söyledim. Mehmet Ağar Terim'den ricacı olduysa hoca Ağar'ı kırmaz.

yapacak bir şey yok. Arda hayırlı olsun. İnşallah Galatasaray formasını giyinmenin şevkiyle faydalı olur.

Hocanın Arda yı kabul edeceğini sanmıyorum. Transfer sezonu bu boş haberlerle geçiyor.

Birileri bu haberleri özellikle yayınlıyor.

2011de son dk giderek bizi yüz üstü bıraksın

onun boşluğunu kapatmak için apar topar rieraya 3 m verilsin(iyikide o gitmiş riera gelmiş bu arada)

milli takım uçağında gazeteciye saldırsın hem ona hemde onu uçağa alan terime küfürler yağdırsın

akpnin referandum propagandasına alet olup destek versin

prim krizi çıkarsın koca ülkenin başarısına mani olsun kankalarıyla(caner,gökhan,burak vs)

halktan özür dilemesin milli takımı terim var diye bıraksın

terim siyasetle ters düşünce tekrar milli takıma dönsün

barcelona gibi bi takımdan siyaset destekli başakşehirin yolunu tutsun

atl dönemlerinde gsnin teklifi komikti vs desin

başakşehirde hakem tartaklasın 16 maç ceza alsın

kendine bakmayı unutsun aldığı paraya baksın 4 m tl senede

bi şarkıcıya hastanede silah çeksin

ibb akpden gidince arpalar bitince şampiyonluğuda söke söke ellerinden alınca ve gidecek bi takım kalmayınca

orası benim kulübüm,orası benim yuvam

duygusal taraftarda ama 0 66 no olarak gelicek,hagi gol atarken arkada sevinen sevimli çocuktu o bilmemne

hadi ordan

eğer bunu transfer edersek yazıklar olsun

Sevimsizliğini, geçimsizliğini, takım oyununa ve arkadaşlığına olan uyumsuzluğunu geçtim, bunun oynadığı futbol dünyada kalmadı artık.
Her topu ayağına iste, vermezlerse git adamın ayağından topu al, etrafına bak, dön, dolaş, iki çalım at, faul al, atarlan, üff yazarken asabım bozuldu.
Lütfen gelmesin, izlemem açık konuşayım.

İletişim açısından yine rezil bir transfer dönemi 3 aydır bu haber var hala resmi bir yanıt yok Galatasaray cephesinden. Bu arada uzak ol Arda para biriktirip ilk kez Galatasaray forması almıştım çocukken 10 numara Arda Turan... Okulda beden derslerini beklerdim o formayla maç yapmak için hala duruyor ne hale getirdin kendini yazık tiksindirdi kendinden

gelme lan gevsek
otur oturdugun yerde barcelona parsi ye iste
bizi de tribe sokma......

Arda Turan'a koyam size birsey olmasin GSC.

O 6222cocugu buraya gelemez.

gelirse taraftarı böler

kötü giden maçlar sonrası taraftar ıslıklar ve yuhalar

bu da taraftara dayılık yapar

terimle kesinlikle papaz olur

bu herifin iyi oynaması çok zor artık gitsin bjkye işte ya

yada barcelona B ile oynasın biz hayır kurumu muyuz bize ne

böyle aptal adamlarla muhattap olmayalım

Ulan kızardım ama severdim bunu galatasarayın çocuğu derdim hep ama öyle bir saçmaladı ki kendi takımının taraftarı bile soğudu

Gelmesin bunun üzerinden yapılacak haberlerle bile kulüp yıpranır,hoca yıpranır eğer aklı varsa zaten aldırmaz minnete ricaya aldanıp kulübün geleceğini karartmaz inş hocam

gelirse taraftarı böler

kötü giden maçlar sonrası taraftar ıslıklar ve yuhalar

bu da taraftara dayılık yapar

terimle kesinlikle papaz olur

bu herifin iyi oynaması çok zor artık gitsin bjkye işte ya

yada barcelona B ile oynasın biz hayır kurumu muyuz bize ne

böyle aptal adamlarla muhattap olmayalım
Aynen ve emre mor, babel gibi biraz daha burnu dik oyuncular ile felaket bir yol alabiliriz. Bu adamların g*tu kalkar kısacası

Arda'yi isteyen aldatan karisinin ayaklarina kapanir geri dön der , ortagindan 50 kere kazik yese 51.'ye yeniden iş yapmaya çalışır , sevgilisini elinden alan en yakın arkadaşıyla dost olmaya devam eder .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt