Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem geldi artık performans odaklı sözleşme yapılsa keşke.performans odaklı derken gerçekten performans odaklı.yani şu kadar asist yaparsa ekstra prim,oynadıgı maçta kazanırsak şu kadar prim tarzı.

adam gibi top oynayacağını bilsem bile yediği onca naneden dolayı istemiyorum. (Hem saha içi hem magzisensel)
Futbolla bir ilgisi kaldığını sanmıyorum

Böğğ.
Habere bak. Rezillik zavallılık iğrençlik...
Nerden baksan berbat bir transfer .
Neyse terim amcayı övmeye devam edersiniz.
Terim amcanın elini öptü ya gerisi muhim degil.
Maksat megaloman adam hoşnut olsun.

Terim elini öptü diye adam aldırıyor. Gelecek sezon yine başlar hayallerim dünyadan büyük demeye bu şekilde evlatlarını kulübe külfet ederek mi ulaşıcaksın o hayallere?

Terim challange yapmayı seviyor sanırım, geçen sene forvetsiz şampiyon olduk, şimdi rehabilite edilmesi gereken Arda Turan ile olursa şampiyon artık şapkamızı çıkarıp alkışlamamız gerekiyor Terim'i her ne kadar bu sezonki hamlelerini beğenmesek de. Umarım takımın iç huzuru kaçmaz.

Resmi bir açıklama yok inanmayın kimse ardayı istemiyor neden alalım hoca alacağız filan da demedi algı operasyonuna kurban gitmek üzereyiz mevzileri terk etmeyin hemen

Forumda Arda için -özellikle karakteri hakkında- en ağır ifadeleri yazan kişiyimdir muhtemelen. Herkesin bayıldığı, kaptan olduğu dönemde bile neler dedim neler ve maalesef zaman beni fazlasıyla haklı çıkarmış durumda; kendi etti, kendi buldu...

Şu an geri dönerse de çok önemseyeceğim bir durum olmaz;

1. Hiç kimse ''Vatan kurtaran aslan'' gözüyle bakmayacak bu dönüşe. Kendisi zorla yamanmaya çalışır durumda olduğu için yüksek bir maliyet söz konusu olmayacaktır. Öyle birkaç maç ekstra katkı vermeyle de eski şımarıklığına dönemez, hep diken üstünde olacak, işler kötü gittiğinde ilk suçlanacak kişi olacağını bilecek kadar zekaya sahiptir...

2. Hep diyorum, Muslera' dan başka net güven veren tek bir futbolcusu olmayan takım sezonu zaten kaybetmiştir. ''Arda gelmemiş olsa şampiyonluk kuvvetle muhtemeldi de Arda geldi, her şeyi berbat etti'' gibi bir şey olmayacak yani...

Sükunet tavsiye ederim, nacizane...Şu yoklukta en az 5 ilk 11 oyuncusu transfer edip de hepsinden tam randıman alma ihtimali, Arda' nın A. Madrid zamanlarındaki performansını sergileme ihtimalinden daha yüksek değil maalesef...

Son düzenleme:
Şükürler olsun yarabbim..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün her şey bir yana, belinde tabanca taşıyan sporcu mu olur? Galatasaray' ın belinde tabanca taşıyan sporcu ile işi mi olur? Hadi bir halt yiyecekler, umarım 350 maçın üzerinde Galatasaray formasını taşıyan kulüp efsanesi Muslera' dan kaptanlığı alıp buna vermezler.

Bizimkiler gider şimdi bunun için barçaya birde bonservis verirler.
Bu arada arda takımımızın tam ihtiyacı olan topçu. Genç, süratli, enerjik,asdjhkgkkjfk,....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt