Forumda Arda için -özellikle karakteri hakkında- en ağır ifadeleri yazan kişiyimdir muhtemelen. Herkesin bayıldığı, kaptan olduğu dönemde bile neler dedim neler ve maalesef zaman beni fazlasıyla haklı çıkarmış durumda; kendi etti, kendi buldu...
Şu an geri dönerse de çok önemseyeceğim bir durum olmaz;
1. Hiç kimse ''Vatan kurtaran aslan'' gözüyle bakmayacak bu dönüşe. Kendisi zorla yamanmaya çalışır durumda olduğu için yüksek bir maliyet söz konusu olmayacaktır. Öyle birkaç maç ekstra katkı vermeyle de eski şımarıklığına dönemez, hep diken üstünde olacak, işler kötü gittiğinde ilk suçlanacak kişi olacağını bilecek kadar zekaya sahiptir...
2. Hep diyorum, Muslera' dan başka net güven veren tek bir futbolcusu olmayan takım sezonu zaten kaybetmiştir. ''Arda gelmemiş olsa şampiyonluk kuvvetle muhtemeldi de Arda geldi, her şeyi berbat etti'' gibi bir şey olmayacak yani...
Sükunet tavsiye ederim, nacizane...Şu yoklukta en az 5 ilk 11 oyuncusu transfer edip de hepsinden tam randıman alma ihtimali, Arda' nın A. Madrid zamanlarındaki performansını sergileme ihtimalinden daha yüksek değil maalesef...