31 ocak yer florya metin oktay tesisleri jupp derwall antrenman sahası
hocanın meraklı bakışları arasında x futbolcunun dev doğum gunu pastasını gazi mustafa cengiz eşliğinde getiriliyor. selçuk tam pastayı doğrayacak hooop pasta bi yarılıyormuş içinde 66 numaralı formasıyla arda turan çıkıyormuş.
hoca dumur göz yaşları içinde başkanla kucaklaşıyorlar
yeniden birlik oluyoruz kenetleniyorz vs

hocanın meraklı bakışları arasında x futbolcunun dev doğum gunu pastasını gazi mustafa cengiz eşliğinde getiriliyor. selçuk tam pastayı doğrayacak hooop pasta bi yarılıyormuş içinde 66 numaralı formasıyla arda turan çıkıyormuş.
Başkan ile ilgili mesajıma niye wow verdin üstat katılmıyor musun ?

Bir “Osman Seden” Prodüksiyonu.

Başkan ile ilgili mesajıma niye wow verdin üstat katılmıyor musun ?
reis mesajı silmişsin neden attım hatırlayamadım şuan ama genel olarak arda bey karalamalarıyla çoğumuzu duygulandırdı ve onun etkisiyle hareket ediliyor gibi sanırım neden buydu. mesajından gelmesını ıstıyosun gibi bi anlam cıkarmamıstım

Güzel yazmış. Yolu açık olsun.

İyi oynayan futbolcunun her şeyi gözardı edilebiliyor, saha dışında çok aşırı ekstrem bir olay olmadıkça saha dışı sebeplerden ötürü bir futbolcuyu istememe durumu bana günümüzde anlamsız geliyor. Bir de Allah aşkına sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak şu '' milletin midesi nasıl kaldırıyor bilmiyorum '' , '' futboldan anlamıyor '' , '' şunu şöyle yapan kuştur '' vs gibi büyük laflar etmeyi bırakın cidden çok komik oluyor.

Futbol artık endüstrileşti istesek de istemesek de bu böyle, başarı gelmediği anda maddi olarak dibe vuruyorsun ve maddiyatta endüstrileşmiş futbolda her şey demek, yani ortam bu kabul etmen veya etmemen bir şey değiştirmiyor sen bireysel olarak romantik takılabilirsin burada bir problem yok ama kendi küçük romantik penceren ile değerlendirip elaleme midesiz, kuş vs diyemezsin. Bunu Galatasaray camiası şöyledir şunu yapmaz bunu yapmaz, şu futbolcuyu alamaz vs diyenler için yazdım

Gelmesini istemiyorum Arda'nın çünkü performans verebileceğine inanmıyorum, adam çıkıp iki de bir ben Galatasaraylıyım diyip duruyor, yok sen Galatasaraylı değilsin demek tuhaf bana göre, sevmeyebilirsiniz açıkçası ben de hazetmiyorum kendisinden bana uymayan bir karakteri var, aynı şekilde karakter olarak sıradan insan olan Fatih Terim'i de sevmiyorum, ama Galatasaray'lı Fatih Terim'i yaşattıkları açısından seviyorum ve saygı duyuyorum aksi zaten anılara ihanet olur. Yani demek istediğim, ben Arda'nın Galatasaray özelinde samimiyetine inanıyorum, daha önce açıklamasını yaptığı belli başlı konuları temcit pilavı gibi sürekli öne çıkarmak da ayrı bir tuhaflık.
Mehmet bey bu yazı benimle alakalı mı bilmiyorum lakin öyle olduğunu varsayarak konuşursam; Eğer romantik olsaydım Arda'nın şu açıklamalarını gözyaşları içerisinde okuyor olurdum. Lakin çok şükür ki Anadolu çocuğu yemez bu ayak oyunlarını...

Ayrıca ikidir bana zıt gidiyorsunuz Mehmet Bey... Bakın özellikle Mehmet bey diyorum! Geçenlerde Ultra HD çözünürlükte RDR 2 çalıştıran bir PC'ye sahip olduğunuzu söylemeniz beni ziyadesi ile germişti zaten. Lütfen daha fazla üzerime gelmeyin yoksa Mahir denen alkolik manyağı manipüle ederek üzerine salmak zorunda kalacağım.

Mehmet bey bu yazı benimle alakalı mı bilmiyorum lakin öyle olduğunu varsayarak konuşursam; Eğer romantik olsaydım Arda'nın şu açıklamalarını gözyaşları içerisinde okuyor olurdum. Lakin çok şükür ki Anadolu çocuğu yemez bu ayak oyunlarını...

Ayrıca ikidir bana zıt gidiyorsunuz Mehmet Bey... Bakın özellikle Mehmet bey diyorum! Geçenlerde Ultra HD çözünürlükte RDR 2 çalıştıran bir PC'ye sahip olduğunuzu söylemeniz beni ziyadesi ile germişti zaten. Lütfen daha fazla üzerime gelmeyin yoksa Mahir denen alkolik manyağı manipüle ederek üzerine salmak zorunda kalacağım.
Yok la ne alakası var, o mesajı yazdıktan sonra gördüm senin mesajını aynı kafadaysan ama iki katını aynalıyorum sana. :D Kardeşim bak ben kimsenin düşüncesine bir şey demem, fikirdir sonuçta ama gelip de büyük ahlak abidesi ayaklarında takılındı mı gıcık oluyorum. Çok daha ağır şeyler düşünüyorum aslında da sansürlüyorum bakma, senin o niyetle yazmadığını biliyorum sen tuhaf bir adamsın uzun uzun yazıyorsun yazarken kendi kendine yükseliyorsun muhtemelen hahaha.

Valla doğrudur, 1440p hemen her ayar ultra da oynuyorum. Bizde böyle bir delikanlıyız yapacak bir şey yok. :cautious:

reis mesajı silmişsin neden attım hatırlayamadım şuan ama genel olarak arda bey karalamalarıyla çoğumuzu duygulandırdı ve onun etkisiyle hareket ediliyor gibi sanırım neden buydu. mesajından gelmesını ıstıyosun gibi bi anlam cıkarmamıstım
Yönetimin hatalarını beceriksizliklerini hatırlatan bir mesajdı üstat. Bir anda kıymete binmeleri sinirlerimi bozuyor, bugün Terim'in şirazesinin kayıklığında onlarda pay sahibi, bu gerçeği hatırlatan bir mesajdı ama yanlış anlaşılır diye sildim.

Yok la ne alakası var, o mesajı yazdıktan sonra gördüm senin mesajını aynı kafadaysan ama iki katını aynalıyorum sana. :D Kardeşim bak ben kimsenin düşüncesine bir şey demem, fikirdir sonuçta ama gelip de büyük ahlak abidesi ayaklarında takılındı mı gıcık oluyorum. Çok daha ağır şeyler düşünüyorum aslında da sansürlüyorum bakma, senin o niyetle yazmadığını biliyorum sen tuhaf bir adamsın uzun uzun yazıyorsun yazarken kendi kendine yükseliyorsun muhtemelen hahaha.

Valla doğrudur, 1440p hemen her ayar ultra da oynuyorum. Bizde böyle bir delikanlıyız yapacak bir şey yok. :cautious:

Devamlı bir görgüsüzlük söz konusu. Neden?

Yönetimin hatalarını beceriksizliklerini hatırlatan bir mesajdı üstat. Bir anda kıymete binmeleri sinirlerimi bozuyor, bugün Terim'in şirazesinin kayıklığında onlarda pay sahibi, bu gerçeği hatırlatan bir mesajdı ama yanlış anlaşılır diye sildim.
hoca zaten bu herifi biraz da bu yüzden istiyordu bence reis. dışarıya karşı çok yalnız kaldı yöneticilere biraz konusun diye baskı yapıyor sonrasında da " bi başkanla da anlaş kavga etme be kardeşim "e geliyor olay. kendisi direkt hakkını aramaya kalksa min. 4 maç yiyor. ardayı bu konuda kullanmayı düşünüyordu sanırım. sonuçta ülkede top sadece sahada değil siyasetinden tffsine 4. hakeminden varına kadar heryerde oynanıyor herşeyi yenmek zorundasın. biz topta oynamıyorduk ilk yarı ama orası ayrı tabi

Ahahahhahahahah doğrudur aynen öyle oluyor ;D ;D

Ya yok Arda gelsin diyen kimseye midesiz diyemem lakin bir garip bakarım. Ben orada midesiz derken ultralardan bahsettim. İsteyen Fatih hoca değil de başka birisi olsa muhtemelen "Galatasaraylılık Duruşu"ndan dem vurup Arda'nın da onu isteyenin de altından girer üstünden çıkarlardı. Amma ve lakin ultralarda özellikle Fatih hocaya karşı inanılmaz bir biat duygusu var. Artık ülkemizdeki insanların dna'sına kadar işlemiş bu biat virüsü veya kültüründen tiksindiğim için ultraların bu samimiyetsiz tavrı bende alerji yaptı onu demeye çalıştım. O yüzden onlara midesiz dedim doğrudur.
Ona delikanlılık değil Allahsızlık diyelim kardeşim :(

Adam belli ki fakir. Sanırım kaliteli, lüks bir şey almışsın ve özenmiş adam. Günahtır. Fakiri hor görmeyeceksin.
Sen daha dur ona küçük sürprizler hazırladım, bu beyefendinin yıllardır beklediği oyun sadece VR'a çıkacakmış, o konuyla iglili de planlarım var. Konuyu dağıttığın yeter artık, bi sus.

Bir oyuncu için kulüp karıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu Aciklama simdi neyin nesi ?

Ortaligi karistiriyor yine koca kafa, Severiz seni Kaptan ama böyle yapmamasi gerekir bence bos isler Fatih Terim ve Baskani yine kavga etdircek bu dönemde !

Transferin bitmesine sayılı günler kalmış isteyeni yok Barcelona antrenmanlara bile almıyor böyle bir duygusal bir metin yazarak aklıyla milleti sömürme derdinde sosyal medyaya bakınca Arda dönsünler başlamış kusura bakmayında ben böyle duygusal sömürüleri yemem yolu açık olsun

Geri
Üst Alt