İyi oynayan futbolcunun her şeyi gözardı edilebiliyor, saha dışında çok aşırı ekstrem bir olay olmadıkça saha dışı sebeplerden ötürü bir futbolcuyu istememe durumu bana günümüzde anlamsız geliyor. Bir de Allah aşkına sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak şu '' milletin midesi nasıl kaldırıyor bilmiyorum '' , '' futboldan anlamıyor '' , '' şunu şöyle yapan kuştur '' vs gibi büyük laflar etmeyi bırakın cidden çok komik oluyor.
Futbol artık endüstrileşti istesek de istemesek de bu böyle, başarı gelmediği anda maddi olarak dibe vuruyorsun ve maddiyatta endüstrileşmiş futbolda her şey demek, yani ortam bu kabul etmen veya etmemen bir şey değiştirmiyor sen bireysel olarak romantik takılabilirsin burada bir problem yok ama kendi küçük romantik penceren ile değerlendirip elaleme midesiz, kuş vs diyemezsin. Bunu Galatasaray camiası şöyledir şunu yapmaz bunu yapmaz, şu futbolcuyu alamaz vs diyenler için yazdım
Gelmesini istemiyorum Arda'nın çünkü performans verebileceğine inanmıyorum, adam çıkıp iki de bir ben Galatasaraylıyım diyip duruyor, yok sen Galatasaraylı değilsin demek tuhaf bana göre, sevmeyebilirsiniz açıkçası ben de hazetmiyorum kendisinden bana uymayan bir karakteri var, aynı şekilde karakter olarak sıradan insan olan Fatih Terim'i de sevmiyorum, ama Galatasaray'lı Fatih Terim'i yaşattıkları açısından seviyorum ve saygı duyuyorum aksi zaten anılara ihanet olur. Yani demek istediğim, ben Arda'nın Galatasaray özelinde samimiyetine inanıyorum, daha önce açıklamasını yaptığı belli başlı konuları temcit pilavı gibi sürekli öne çıkarmak da ayrı bir tuhaflık.