Her insan hata yapar bencede ama her turlu hatayi defalarca yapmaz

Ben hic babam yasindaki adami dovmedim
Ben hic elin karisina kizina sarkmadim birak evli kadini sevgilisi olana bile bakmadim
Ben hic hastaneye gidip silah cekmedik
Patronum bana yanlis seyler yapti diye yakasindan tutup silkelemedim
hakem patronla asagi yukari ayni bence
Hata yapip uzerine yine olsa yine yaparim demedim hatam varsa ozur diledim empati yapip hatami duzeltmeye calistim

Arda turan tam bir hastalikli karakterdir sinem kobaldan kut diye ayrilmasi bile buna ornektir ciddi sekilde psikolojik tedavi gormelidir bence futboldan elini ayagini cekip amateme yatirilmalidir

Bu kadar ukala bir adamin sut dokmus kedi gibi simdi yalvarmasida hastalikli urunudur mesele Galatasaray degildir eger kapagi bize atmazsa camiasiz kalip tv lerde yorumculuktan baska bir boka yaramayacaktir yani bu sahis kendini dusunuyor

Başkanı tebrik ederim, baskıya iyi dayandı ve krize dönüşen bir süreci çok iyi yönetti

Hoca beni çok şaşırttı, Galatasaray’ın evladı söylemini kullanarakhem 3 yıldır doğru düzgün top oynamamış hem saha dışı çok sorunlu birini gelsin diye tutturdu

Ardaya da hayatında başarılar dilerim
Umarım artık komplekslerinden arınır ve kendisinden beklenen ağırbaşlılığı ve efendiliği gösterir

Arda'nin Galatasaray'da futbolcu, kulüp profesyoneli yada yönetici olarak görev almasina karsiyim. Camiada cok büyük bir erezyon olmazsa böyle bir sey de mümkün degil zaten fakat Arda'ya ekstra cezalar vermeye ve görev vermemek disinda ek yaptirimlar uygulamaya/dislamaya da gerek yok.

Benim düsüncem kendisine sezon sonu bir jübile yapilabilir. Bazilari affi cok zor olan ciddi yanlislari olsa bile altyapimizdan yetismis ve kulübe yönelik gönül bagini mütemadiyen ifade etmis eski bir futbolcumuz icin jübile düzenleyebiliriz. Fakat bu kadar. Mukavele yapmak, görev vermek, Florya cevresinde konumlandirmak vs. asla ve kata ihtimal dahilinde degil.

Yönetimin tutum değiştirmeye mazereti olsun diye böyle bir mesaj yaynlatıldığı hissine kapıldım.Olay enteresan bir kurgu ile geldi bugüne kadar.
Kafayı yemiş olabilir miyiz acaba? Tamam insanların insani duyguları çok suistimal ettiler belki ama biraz temiz duygulara da izin vermek lazım. Bu şüphelerle hayat bitmez. Aklımızı çıldırırız benden demesi.

Bir açıklama yaptı diye yumuşayan Galatasaraylılar görüyorum.

Adam ağzıyla değil vücuduyla top oynayacak o yüzden istediği kadar konuşsun bu onun durumunu değiştirmez.

sent via GSC

Taraftarımızın Arda nefretini anlayamıyorum. Galatasaray a bir yanlışı olmadı. Terim ile milli takımda sıkıntı yaşadığı için taraftar tepkiliydi. Terim adamı affettigine göre taraftara ne oluyor. Siyasi açıklamalarından dolayı ben de kişisel olarak sevmiyorum. Ama Galatasaray futbolcusu Arda olarak her zaman desteklerim. Performansı iyi olsaydı, burada hiç kimse diğer saha dışı yaşadıkları yüzünden Ardayi istememezlik yapmayacaktı. Daha yeni lemina maç sonrası dinlenmesi gereken gece saat 5 te fotoğraf çeken muhabirin makinesini kırmadı mı? Performansı iyi diye kimsenin tepki verdiği yok. İki yüzlü davranmayı bırakın. Hoca affettim diyorsa Arda da cüzi bir rakama evet diyorsa, transfer gerceklesmeliydi.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kulübün ve taraftarının, genç bir oyuncuya nasıl davranmaması, neler yapmaması gerektiğini gösteren güzel bir örnek olmalı Arda bizler için. Yurt dışında oynama hayali olan adama üstelik istememesine rağmen(Direkt açıklaması var bu şekilde) kaptanlık+10 numara verip taraftara karşı kalkan olarak kullanmamalıyız mesela Adnan Polat'ın yaptığı gibi. Ya da o taraftar kendi kaptanına kız arkadaşıyla alakalı beste yapmamalı. Mesela ben şimdi bir baktım da transfermarkt a göre Arda kendi stadımızda o muameleyi gördüğü sene toplamda 46 maça çıkmış, 11 gol atmış 26 da asist yapmış. Alt yapıdan çıkan, kaptanlığı verdiğin 22 yaşındaki adam 11 gol 26 asist yapmış(Bu arada takımın en çok top çalan 2-3 oyuncusundan birisi) ve sen stadında böyle işlere girişiyorsun. Taraftarımızdan bir başka orantısız zeka örneği. Tahmin edebileceğiniz üzere çok olumlu etkileri oldu bu hareketin ve çok da mantıklıydı.

O meşhur Diyarbakır maçı öncesi 30 dakika sahada kalabildiği fener maçını da dahil edersek oynamadığı 4 maçta ekibimiz 2 mağlubiyet 1 beraberlik almış 8 puan kaybetmiş ve şampiyonluk yarışından kopmuştu. Taraftar da faturayı Arda'ya kesti çünkü muhakkak o olmalıydı sebep. Kaptandı ama sinema kapatmıştı, kızla geziyordu, fazla seks yapıyordu falan gibi saçmalıklar. Sonra da taraftarla arası hiçbir zaman eskisi gibi olmadı zaten. Iplerin koptuğu asıl nokta burasıdır. Ertesi sene için sakatım ayağına oynamadı gibi bir muhabbet de var ama bu ancak bir inanç olabilir, kesin olarak bilmemiz mümkün değil. Suçlama ağır, delil 0 olduğu için o topa girmiyorum.

Tabii özellikle Barca sonrası süreçte yaptıklarının yanında bunların lafı olmaz ama ilk taşı en günahsız olanınız atsın diyeyim.

Arda'yla alakalı böyle tecrübelerden faydalanmalıyız benzer durumlarda taraftar böyle rezil işlere asla girişmemeli. Arda'nın bize en faydalı olabileceği konum şu an budur. Konu mankeni.

Not: Hukuki ya da insani olarak yorumlamıyorum sadece Galatasaray ve alt yapıdan çıkan oyuncusu Arda arasındaki ilişkiye bakıyorum.

Arda Turan
66

Taraftarımızın Arda nefretini anlayamıyorum. Galatasaray a bir yanlışı olmadı. Terim ile milli takımda sıkıntı yaşadığı için taraftar tepkiliydi. Terim adamı affettigine göre taraftara ne oluyor. Siyasi açıklamalarından dolayı ben de kişisel olarak sevmiyorum. Ama Galatasaray futbolcusu Arda olarak her zaman desteklerim. Performansı iyi olsaydı, burada hiç kimse diğer saha dışı yaşadıkları yüzünden Ardayi istememezlik yapmayacaktı. Daha yeni lemina maç sonrası dinlenmesi gereken gece saat 5 te fotoğraf çeken muhabirin makinesini kırmadı mı? Performansı iyi diye kimsenin tepki verdiği yok. İki yüzlü davranmayı bırakın. Hoca affettim diyorsa Arda da cüzi bir rakama evet diyorsa, transfer gerceklesmeliydi.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antu dan gelen kuşları içeri sokmayacak bir sistem lazım bu siteye

O Barcelona'ya ilk gittiğinde basın toplantısını hatırlıyorum.Açın izleyin Arda orda futbolu bıraktı zaten.Gerçekten çok kötu bir çevresi var az çok takip edenler bilir.

Ne Dion lan maganda keraneci

Son kozunu oynadı :)
Birileri acısında araya girsin diye bekliyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim gibi uzaktan sevsin işte. Loca alsın... maçlara gelip oradan izlesin.

İçiniz nefret dolmuş sizin adam ne söylese o iğrenç nefretiniz kusuyorsunuz yine. Adam kendi söylüyor işte hatalar yaptım diye daha ne söylesin. Siz hayatınızda hiç hata yapmadınız mı hiç günah işlemediniz mi be

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok yanlis !

bunu sen veya ben veya yaptiklarini bir vatandas yapsa birdaha o götü kurtaramazdi hapisten, olay budur!
Siz bu adamin neyini savunuyorsunuz anlamiyor, bak kendisi bizim Altyapidan yetisdi, para kazandirdi eyvallah Arda Turan hep bizim ama Baskan Hayir dedi Fatih Terim Konu Kapanmisdir dedi ve bu hala taraftara oynuyo.
Böyle aciklamalarla baskan ve Fatih Terim terse düsüyor bizim derdimiz sampiyon olmaz , olamazsak Avrupa olmasi gerek!
Bizim Problem bu aradaki Fark i kapatmak Arda Turan degildir!

Nerdeydi Koca Kafa Sezon basi ?????
Niye Ozaman demedi gelim diye , Galatasaray benim herseyim diye .

Niye simdi böyle aciklama yapti daha önce niye yapmadi ?

Taraftara oynamakla olmuyor bu isler, yok öyle biraz sürünsünde akli basina gelsin canim Kardesim !

Jimmy Durmaz'ı bi takıma kiralarız gelir büyük ihtimalle.Doğum gününü takımla kutlaması yakışır kaptanımıza..

Bu arada.... Arda gelirse son günde, ki gelme ihtimali ciddi şekilde doğdu, çok fazladır takmayın ardayı kafanıza.

Jimmy ardayı top diye oynar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Fikrine saygım var ama fit bi Arda farkını otaya koyar.2-3 aydır düzenli olarak sporunu yapıyo.Kafaya koymuş takıma gelip bi şeyler kazandırmayı.Takıma abilik de yapar.Jimmy'yi isteyen 2-3 takım var.Oynamak için bi takıma kiralık olarak gider bence..

Garip geliyor senede 15 milyon lira kazanan adamın bedel ödedim duygusallığı ile kendini acındırması. Her şeyi kendin yaptın Barcelona'dan buralara da sen düştün, camia içinde de kendini sen sevimsizleştirdin bırakta seni istememe hakkımız olsun.

Geri
Üst Alt