Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"

Bu Arda akıllanmaz. Arda kendini me zanediyor anlamadım. Sanki muz cumhuriyetinde yaşıyor. Arda’nın kankisi Burak’da aynı şekide.

Güzelce birisi çıkıp bunlara dayak atması lazım akıllanmaları için. Geri zekalı mahluklar.
Dayılanırken dayak yemeleri ve bunun kamera ile kayıt edilmesi lazım bunlar ağabey çekerken...ancak akıllanırlarsa da bizim işimiz yaş yine takiye yapıp bize musallat olabilirler en iyi noter tasdiği...

Bir de su laf cok turedi , ben olsam sunu yaparim , bunu bana biri dese filanca ederim

Nereye ediyorsun ? Garantisi var mi ? Ya yedigin kufrun uzerine saldirdigin adamdan bir de dayak yersen

Tamam onun yaptigi da dogru olmaz ama ben boyle yaparim ederim diyen acisindan daha bir kotu ?

Sanki yani haksiz yere kufur hakaret yemis birine hemen king kong gucu veriliyormus gibi yorumlar var da garip geldi
İman gücü denen bir şey var üstat o da genel de hak tealadan haklı olana geliyor :) ama post-modern dünyada herkes aman musalla taşına en az hasarla, botoksla, estetikle, dövmeyle, pürüzsüz bir ciltle gideyim dediğinden sen de haklısın üstat...Devir biçim devri içerik hak getire onun için mert dayanır namert kaçar;

Ben arda olsam acun ile arayı olabildiğince iyi tutardım malum yakında iş başvurusunda bulunacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle terbiyesiz insanlarin deger görmesi gercekten üzücü. En azindan medyada ve ünlüler camiasinda bol bol saksakcilari var. Futbolseverlerin bu herifleri begendigini sanmiyorum. Evlat olsa sevilmeyecek cinsten barzolar bunlar. Tek üzüntüm bunlarin Galatasaray gibi bir kulüpte uzunca süre forma giymesidir.

Biz dua edelim biz çok geç kalmadan gitti yoksa sabri gibi bir 10 15 sene bizde kalırdı.
Dayılanırken dayak yemeleri ve bunun kamera ile kayıt edilmesi lazım bunlar ağabey çekerken...ancak akıllanırlarsa da bizim işimiz yaş yine takiye yapıp bize musallat olabilirler en iyi noter tasdiği...
Artık kural mı getirler yoksa başka birşey mi yaparlar bunlar kendini altın küpünden çıktığını sanmalarına bir son verilmesi lazım. İşini yapan adamlara verdiği cevaplara , yaptığı hareketler yapıyor geri zekalı.

Geri
Üst Alt