Yine çok enteresan hesaplar yapılmış. Gerçekten bazen anlayamıyorum insanlar 4 işlemi hesap makinası yardımıyla bile yapamıyo. 7-9 arası bir bedel A. Villa dan geldi. Tam rakamlar açıklanmadı hadi diyelim 3-4 te şimdi Atlanta. 10m euro zaten kiradan almış oluyosun. 3 te 2 siz neredeyse. Sana maaliyeti 15m euro. Diyelim bu senede olmadı Atalanta da almadı. Gittin 10m a sattın sonraki sezon. Ki 10m satılmama ihtimali yok. Bu durumda bile 5m kara geçiyosun. Satın alma gerçekleşirse Atalanta tarafından, 10m+ euro totalde kar yapmiş oluyosun. Taş atmadın kolun yorulmadı. Üstüne fenere koydu. Bide 5-10-15 ne olacaksa karda ediyosun. En kötü hadi riskli trabsferdi diyelim. Zarar etme ihtimalin neredeyse yok gibi. 3 te 2 sini zaten kiradan çıkardın.
Bu laf söyleyen. Zarar ettik battık bittik diyen arkadaşlar nasıl zarar etmişiz ben anlamadım sizin hesabınızı. Gerçekten böyle düşününen varsa konuyu saptırmadan anlatabilir mi? Bana bu kafa tuhaf geliyo çünkü. Benim yaptığım hesapta zarar filan yok. Kar yapma ihtimali de yüksek. 5 olur 15 olur. Para paradır. 1 senede oynadı iyi kötü katkı verdi. Üstüne fenere gitme ihtimali vardı. Gitmedi. Ali dumur oldu. Daha ne olacaktı.