Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

@x4football
Zaniolo, Atalanta'da yaşıyor

▪ Kira bedeli: 3,5 milyon avro
▪ Satın alma opsiyonu: 16 milyon avro
▪ Koşullu opsiyon Zaniolo 25 oyun
▪ Bonus: 2,5 milyon avro
Zaniolo mu buna zorladı yoksa baska alıcısı mı yoktu?

bedavaya gitmis resmen ayrıca opsiyon bi sakatlığa bakar. adamlar tek kulvarda oynayacak muhtemelen 25 maç ne?

Lig
Kupa
CL 3 kulvardalar ne 1 tanesi
28 zor...

3 kulvarda bile maks 20 maç olmalıydı ki bence 15 falan olsaydı da %50 ihtimalle derdim.

modern futbolun hucum press kısmında eksikleri olan bir futbolcu. italyada bir adı var sinerjisi tutarsa yürür ama tutmazsa o maçları zor doldurur.

Emin’i de 2.5 milyona vereceklerdi. Bu rakamlara inanmıyorum. Derhal müdahale etmeli GK.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu herifin kalmış olsaydı bizdeki olası performansına güvenmediğim gibi, gittiği yerdeki performansına da güvenim yok. Keşke 2-3 aşağısı da olsa zorunlu opsiyonla gönderilseydi. Bizim gördüğümüzü muhatap kulüpler de görüyor belli ki.

Zaniolo 25 yaşına geldi en son tam oynadığı, 2500 dakikayı geçtiği sezon 2021/2022 sezonu. Yani Roma da sıkıntı yaşadı Galatasaray da tutmadı A.Villa da olmadı çok başarılı bir transfer olmadı Zaniolo

Bundan sonra Zaniolo benim için kar elde edebileceğimiz bir oyuncu olmaktan çıktı minimum zarar ile elimizden çıkarmaya bakıyorum artık

Yine çok enteresan hesaplar yapılmış. Gerçekten bazen anlayamıyorum insanlar 4 işlemi hesap makinası yardımıyla bile yapamıyo. 7-9 arası bir bedel A. Villa dan geldi. Tam rakamlar açıklanmadı hadi diyelim 3-4 te şimdi Atlanta. 10m euro zaten kiradan almış oluyosun. 3 te 2 siz neredeyse. Sana maaliyeti 15m euro. Diyelim bu senede olmadı Atalanta da almadı. Gittin 10m a sattın sonraki sezon. Ki 10m satılmama ihtimali yok. Bu durumda bile 5m kara geçiyosun. Satın alma gerçekleşirse Atalanta tarafından, 10m+ euro totalde kar yapmiş oluyosun. Taş atmadın kolun yorulmadı. Üstüne fenere koydu. Bide 5-10-15 ne olacaksa karda ediyosun. En kötü hadi riskli trabsferdi diyelim. Zarar etme ihtimalin neredeyse yok gibi. 3 te 2 sini zaten kiradan çıkardın.
Bu laf söyleyen. Zarar ettik battık bittik diyen arkadaşlar nasıl zarar etmişiz ben anlamadım sizin hesabınızı. Gerçekten böyle düşününen varsa konuyu saptırmadan anlatabilir mi? Bana bu kafa tuhaf geliyo çünkü. Benim yaptığım hesapta zarar filan yok. Kar yapma ihtimali de yüksek. 5 olur 15 olur. Para paradır. 1 senede oynadı iyi kötü katkı verdi. Üstüne fenere gitme ihtimali vardı. Gitmedi. Ali dumur oldu. Daha ne olacaktı.

Son düzenleme:
Atalanta ceosu Hatipoğlu’nu arıyor. Hatipson plank yaparken telefonu hoparlöre alıyor , seninle mi uğraşacam he he deyip geçiyor

Salak salak işlere devam.

zanioloda umarim süreye baglilik yoktur! aston 40 küsür oynatip zorunlu devreye girmemesi skandal.

Rakamlar ve şartlar doğruysa tam kepazelik. Bu adamlardan transfer beklemekte hayalcilik. Bats transferini de Erden halletmiştir muhtemelen.

Yine çok enteresan hesaplar yapılmış. Gerçekten bazen anlayamıyorum insanlar 4 işlemi hesap makinası yardımıyla bile yapamıyo. 7-9 arası bir bedel A. Villa dan geldi. Tam rakamlar açıklanmadı hadi diyelim 3-4 te şimdi Atlanta. 10m euro zaten kiradan almış oluyosun. 3 te 2 siz neredeyse. Sana maaliyeti 15m euro. Diyelim bu senede olmadı Atalanta da almadı. Gittin 10m a sattın sonraki sezon. Ki 10m satılmama ihtimali yok. Bu durumda bile 5m kara geçiyosun. Satın alma gerçekleşirse Atalanta tarafından, 10m+ euro totalde kar yapmiş oluyosun. Taş atmadın kolun yorulmadı. Üstüne fenere koydu. Bide 5-10-15 ne olacaksa karda ediyosun. En kötü hadi riskli trabsferdi diyelim. Zarar etme ihtimalin neredeyse yok gibi. 3 te 2 sini zaten kiradan çıkardın.
Bu laf söyleyen. Zarar ettik battık bittik diyen arkadaşlar nasıl zarar etmişiz ben anlamadım sizin hesabınızı. Gerçekten böyle düşününen varsa konuyu saptırmadan anlatabilir mi? Bana bu kafa tuhaf geliyo çünkü. Benim yaptığım hesapta zarar filan yok. Kar yapma ihtimali de yüksek. 5 olur 15 olur. Para paradır. 1 senede oynadı iyi kötü katkı verdi. Üstüne fenere gitme ihtimali vardı. Gitmedi. Ali dumur oldu. Daha ne olacaktı.
Anca konuşurlar hocam

Dursun, Hatipoğlu ve Cenk varken bedavaya gitmediğine şükretmek lazım. Bu kadar beceriksiz nasıl olur da bir araya gelebilir enteresan. Erden Timur bunların tüm defolarını kapattığı için sevilmedi demekki.

Ayrıca futbolculuğunu geçtim karakteri çok küçük bir adam bu Zaniolo. Defolup gitmesine üzülecek de yoktur sanırım. Problem kulübü köşeye sıkıştırıp elini zayıflatması.

Bir de ilave yapayım sana alırken 15 milyonu 5 taksit olarak vermiştik sanırım ya da 3 tam hatırlamıyorum. Şu anda kiralama falan olmasa bile zararda değiliz.

Geri
Üst Alt