Bak dürüst konuşuyorum 27 yaşındayım her türlü maddeyi merak için denemişimdir envai çeşit kafa yaşamışımdır senin şu hamburgerle alakalı kafana gıpta ile baktım.
Benim sana anlattığım şeyle senin hamburgere bağdaştırmak enteresan bir kafa , meditasyonla nefes teknikleriyle kafa yapan elemanlar biliyorum onlar bile bu seviyeye çıkamamıştır yada inememiştir.
Herneyse ben sizin gibi sonradan dinleri veya tanrıyı yargılayan birisi değilim. Doğduğumdan beri dinler ve yaratıcı hakkında araştırmalar yaparım katılırım , ailemde bana bu konuda destek verir kendileride hiçbir dine mensup değildir. Burda senin çürük , hangi kaynaklardan okuduğun belli olmayan sadece islam karşıtı yaptığın propagandalar rahatsız edici seviyede. Ateist olabilirsin , deist olabilirsin , budist olabilirsin , satanist bile olabilirsin ki benim yaşam felsefemde inandığın şeyden çok ne için yaşadığın önemlidir.
Gelelim sadede , forumda islam dinine inanan arkadaşlar var , sen kalkıp hzmuhammed şöyle böyle kadınlara şöyle yapmış böyle yapmış (detaylara girmek istemiyorum çünkü senin kafa ucuz islamofobi kafası biliyorum

)
Forumdaki arkadaşların inançlarına binayen biraz daha saygılı ve ustruplu olabilirsin. Sonuçta insanların kutsalı ve inançları gereği sevmeleri gereken kişiler veya olgular vardır. Sende hesapta humanist bir sorgulayacı (!) olarak forumdaki arkadaşlarının değerlerine en azından görmezden gelerek insana verdiğin değeri gösterebilirsin.
Senin tek derdin islam , çünkü burda sadece anti islam propagandası yapıyorsun.
Gel hristiyanların yanlışlarından , değiştirilmiş tonlarca incil içeriğinden konusalım desem oralı olmayacaksın biliyorum. Yada budizmin din mi felsefemi olduğunu tartışalım.
Geldiğinden beri şu foruma senin üstünde en çok dikkatimi çeken anti islam propagandan oldu.
Buda şunu gösteriyor sen aslında göstermek istediğin kişi gibi değil gayet ucuz bir anti islam kafası taşıyan bir arkadaşsın.
Sana misyonunda başarılar dilemiyorum. Çünkü inanan ve değer veren insanların değerlerini sorgulamak senin vazifen değil haddinde değil.
Ama ne dersem diyeyim sen bildiğini okursun. Çünkü kafanın içindeki şeyler çürük. Son kullanım tarihi dejenere olmuş fikirlerin var.
Önce insan.. İnsanın kutsalına saygı , sonra tartışalım
Sinirden saçma sapan devrik yazdım ama umarım alıntılayıp cevap vermessin. Çünkü sen benim din veya felsefe tartışacağım bir kafada insan değilsin.
İnsana değer vermeyi öğrendiğin gün , gel buyur tartışalım bilgi alışverişinde bulunalım.
best