Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

gio solda yapamıyor. barcadaki gibi sağda oynasın. keita ortada caner solda.........

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Keita forvet oynayacak bence.Gio solda yapamıyor.

niye? forvet yok orta saha yok. neyi kontrol edecek? kaleciyi mi?

Avrupa maçında istiyorum hurra üstümüze gelsinler bizim işimize gelir,hiçbir takım Avrupa maçında kontrolü elinden bırakmaz bıraktığı an zokaya oturur.Ben ordaki maçtan çok burda ki Asy'de ki maçın daha zor olacağını düşünüyorum...

Avrupa maçında istiyorum hurra üstümüze gelsinler bizim işimize gelir,hiçbir takım Avrupa maçında kontrolü elinden bırakmaz bıraktığı an zokaya oturur.Ben ordaki maçtan çok burda ki Asy'de ki maçın daha zor olacağını düşünüyorum...

aynen

orda en az iki gol atmamiz lazim ali sami yendeki mac daha zor olacak

Bugün Atletico gerçekten iyiydi ama o gün herşey bambaşka olacak,en azından bunu geçmişte ki olan olaylardan biliyoruz,o tür maçlarda Galatasaray'ın nasıl farklı bir kimliğe büründüğünü hepimiz biliyoruz,hakkaten iyi oyuncuları var Simao,Reyes,Forlan,Agüero çok tehlikeli bizde çok eksik var ama adamların dezavantajlarını gördüm,yedikleri gole bakalım tam bir komedi,kalecileri toy çocuk belli avlanması basit,bence gol yiyeceğiz bunu unutmayalım,ama atabildiğimiz kadar atmalıyız,bu turun galibi daha iyi defans yapan değilde,daha iyi hücum yapan olacak umarım biz oluruz,iki takımda kolay gol yiyor,iki takımında gol silahları iyi her ne kadar sakatlarımız çok olsada gene gol atabilecek güce fazlasıyla sahibiz artık gün saymaya başladık,inanıyoruz!

Bugün Atletico gerçekten iyiydi ama o gün herşey bambaşka olacak,en azından bunu geçmişte ki olan olaylardan biliyoruz,o tür maçlarda Galatasaray'ın nasıl farklı bir kimliğe büründüğünü hepimiz biliyoruz,hakkaten iyi oyuncuları var Simao,Reyes,Forlan,Agüero çok tehlikeli bizde çok eksik var ama adamların dezavantajlarını gördüm,yedikleri gole bakalım tam bir komedi,kalecileri toy çocuk belli avlanması basit,bence gol yiyeceğiz bunu unutmayalım,ama atabildiğimiz kadar atmalıyız,bu turun galibi daha iyi defans yapan değilde,daha iyi hücum yapan olacak umarım biz oluruz,iki takımda kolay gol yiyor,iki takımında gol silahları iyi her ne kadar sakatlarımız çok olsada gene gol atabilecek güce fazlasıyla sahibiz artık gün saymaya başladık,inanıyoruz!

Onlardan daha iyi bir hücum yapabileceğimiz mantık dahilinde mümkün gözükmüyor.Bence onlardan daha iyi defans yapmalıyız.Turu bize forvetsiz hucüm hattımız değil,defans hattımız getirecektir.

Ek olarak kalecileri bence Leo'dan daha iyi.Birkaç maçınıda izlemiştim,gelecekte iyi bir kaleci olacaktır.Buna inanıyorum.

Keita forvet oynarsa, Giovanni sağ kanatta oynar, Arda veye Caner'de solda.

8 gol yeriz diyen futbol dahisi falcılar mı dersin, barçayı yendiler rehavete kapılırlar diyen mi dersin.. iyi güldüm gece gece.. böyle bakış açısı var mı abi..

Atletico önünde hezimete uğrayacağımızı düşünen taraftar maçı izlemesin.

Lille-Fb maçında Fb'nin turu geçme şansı ile Atletico-Gs maçında turu Gs'nin geçme şansı bence eşit.

İki takımda şu haliyle dengesiz. Zaten Atletico sezon başından beri naaptığını bilmiyor. Adamların ellerindeki kadro dünyadaki her rakibe sahayı dar edebilir. Ama istikrarı yakalayamıyorlar. Bizim için de benzer durum söz konusu. Bence şans faktörü oldukça etkili olucak bu maçta. Oyunumuzu tutturursak, anlamsız baskı altına girmezsek orda iyi bir sonuç alabiliriz. Özellikle onlardan önce bulacağımız bir gol bu sezonki görüntüsü itibarıyla yumuşak bir takım olan Atletico'nun çözülmesine yol açabilir. Maxi Rodriguez'in Liverpool'a gitmesi hem Liverpool hem de Galatasaray için çok iyi oldu. Sağ kanatta karşımızda o adamı görmek istemezdim.

3-0 yenilmemiz de 3-1, 3-2 gibi gollü skorlarla kazanmamız da imkan dahilinde bence. Önemli olan sonuç ne olursa olsun, maç bitince bu takımı yıpratmak için fırsat kollayan leş yiyicilere ortam hazırlamamakta ve takımımızın arkasında durmakta. Atletico bu sezon karşımıza çıkan en tehlikeli rakip çünkü. Barcelona maçı onların neler yapabileceklerini gösterdi. Ama şanslıyız ki istikrarlı değiller. Her maç ayrı bir film gibi farklı bir Atletico izlettiriyorlar. Umarım bize karşı oscarlık bir performans sergilemezler.

Niye fark yiyoruz, hayirdir? 5 kisi mi cikacagiz sahaya, kalecisiz mi oynayacagiz? Rakipte Maradona, Platini, Lineker mi var? Fark yiyecegiz diyenler HALT etmis. Fark yiyebiliriz de, atabiliriz de. Futbol bu. Ama bizim defans cok kotu, adamlarda Aguero ve Forlan var, bizde forvet var fark olur diyenlerin futboldan anladigini sanmiyorum. Futboldan anlamak derken, taktik, teknik degil. Futbolun ruhunu, olasiliklari, some possibilities some big chanceslari anladiklarini sanmiyorum.

Maç günü burda Art Deco festivaline geliyor. Siteden de takip edemicem. :o

Ne festivali ulan. Ben o saate denk gelen dersleri falan kafamdan sildim simdiden, sen festival pesindesin yuuuuh

Ne festivali ulan. Ben o saate denk gelen dersleri falan kafamdan sildim simdiden, sen festival pesindesin yuuuuh

Festival benim peşimde reyis. Çok önemli bir festivalmiş. Eski moda elbiseler giyecekmişiz sanırım. Ne giyicem çok merak ediyorum. :o

Dal-t gitsene :o

Elbette reis. Festivalde stand acip sergilemen lazim. :bayrak:

.............................leo.............................

neil............e.gungor......servet...........hakan

.................... elano.........topal......................

...............................arda..............................

........santos..............keita.................caner.......

En son Avrupada hangi takımdan ve kaç yılında fark yedik? Ben söyleyeyim 11 sene önce.. ve kalemizde yedek kalecimiz varken.. Nedir bu fark yeriz muhabbetleri anlamış değilim. Galatasaray böyle maçları sever, rahat olun arkadaşlar.. Dün Barçada Messi'den başka kimse formunda değildi doğru düzgün. Gerçi onların ölüsü bile yeter dediğinizi duyar gibiyim ama yetmiyormuş işte. Eğer bizi tereddütte bırakacak birşey varsa bu rakibin oyunundan ziyade forvet sıkıntımız olmalı. Onun dışında çıkıp aslanlar gibi oynayacağımıza inanıyorum. Ama içimden kura çekildikten beri geçen bir skor var, belirtmeden edemeyeceğim: 1-1. Kötü bir sonuç olmaz ama daha iyisi de sürpriz olmaz.

Geri
Üst Alt